tiistai 24. kesäkuuta 2014

Isle of Wolf -tuoksukynttilät

Harvemmin tulee polteltua kynttilöitä juhannusviikolla, mutta kolean sateinen sää suorastaan vaati tätä. Poltin viime viikolla putiikilla näytteeksi saamaani Isle of Wolf Hibiscus Orangerie -tuoksukynttilää. Kynttilän makean kukkainen tuoksu sai aikaiseksi useita ihailevia huudahduksia ja taisimmepa vähän kinastellakin yhden asiakkaan kanssa näytekynttilästä. Huomasin juhannuspyhinä myös kaipaavani töihin unohtunutta kynttilää.

Kynttiläsesonki tai ei, tilasin juuri näitä ihanuuksia meille myyntiin. Jos Itellan kaverit suovat, ovat nämä putiikilla jo muutaman päivän sisällä. Tuoksu on niin ihana, etten voi kun harmitella, etten saa sitä välitettyä teille tässä postauksessa. Kannattaa tulla putiikille tuoksuttelmaan ja varata näitä ihanuuksia sateisten päivien sulostuttajiksi.

Tuoksuina tulee Hibiscus Orangerie, Sensual Peony ja White Tea & Linen. Tuoksut ovat 100% luonnollisia. Niistä ei tule silmiä ja nenää kutkuttavaa tuoksuefektiä, vaan pelkkää puhdasta suloisuutta. Kynttilän hinta on 19,90€ / kpl.

Tässä tietoisku tuotteista maahantuojan sivuilta kopsattuna:

Vilksala (eng. Island of Wolf) on perheomistuksessa oleva, historiallinen kartano Latvian länsiosissa. Se on tunnettu ainutlaatuisista arkkitehtonisista yksityiskohdistaan, autenttisesta ilmapiiristään ja hyvin hoidetuista rakennuksistaan ja puutarhastaan. Nyt Vilksala kartano herättää kynttilöiden teon historiallisen käsityötaidon. Kynttilöiden valmistus oli yksi askare joka kuului perinteisesti kartanon toimintoihin.
Isle of Wolf –kynttilät valmistetaan käsityönä 100% luonnollisista kasvivahoista, jotka mahdollistavat puhtaan ja pitkän palamisajan ja ovat täysin maatuvia ja uusiutuvia raaka-aineita.
  • kynttilöissä ei käytetä parafiinivahoja jotka savuttavat ja lisäävät myrkyllisten aineiden pääsyä huoneilmaan.
  • tuoksut ovat 100% luonnollisia, valmistettu puhtaista eteerisistä öljyistä.
  • kynttilöissä ei käytetä synteettisiä hajusteita jotka höyrystyvät huoneilmaan epäterveellisinä kemikaaleina.
Kynttilät on valmistettu korkealaatuiseen lasiin joka tekee kynttilöistä erityisen turvallisia. Niiden sydän on lyijytön ja se on valmistettu Better Cotton Initiative –ohjelman kautta tuotetusta puuvillasta. Sydän testataan helpon sytyttämisen ja sammuttamisen, tasaisen palamisen sekä optimaalisen tuoksua levittävän sulamisen varmistamiseksi. Lasin pohjalla on eristys joka estää kynttilän kuumuutta vahingoittamasta huonekaluja.
Kynttilät on valmistettu ja testattu RAL-GZ 041 –laatutakuustandardin mukaisesti. Paloaika noin 40 tuntia.

2 kommenttia:

  1. Täydellisiä! Ihan uskomattoman näköisiä, varmasti tuoksukin kohtaa ulkonäön. <3

    VastaaPoista
  2. Eiks olekkin Tiia! Koitan läpsytellä tuoksua täältä tulemaan.... :)

    VastaaPoista