lauantai 12. joulukuuta 2015

12. Luukku: Becksöndergaard


Viimeistään tänään on hyvä päivä hankkia pehmoinen huivi kaulaan ennen kuin säät todella viilenevät. Huivi on myös lämmittävä joululahjaidea. 12. luukku paljastaa mahtavan huivitarjouksen: Kaikki Becksöndergaardin huivit -25 % normaalihinnoista. Tarjous on voimassa vain tänään. Huivivalikoimissamme on trendikkäitä kuoseja ja värejä sekä kestäviä klassikoita. Koko kattauksen löydät täältä: Becksöndergaard.
Tiptap tiptap... Cilla's on perustanut täksi päiväksi tonttuilujaoston Karhupuistoon. Karhupuiston joulutorilla riittää meidän lisäksi varmasti paljon muuta nähtävää, koettavaa ja maisteltavaa. Olemme pakanneet mukaan valmiita hyvänmielen joululahjapakkauksia ja saattoi mukaan tarttua muutama iloinen tarjouskin. Nähdään Karhupuistossa! Tapahtuman löydät täältä: Karhupuiston joulutori.

Cilla's Xmas Joulukahvit on nyt arvottu. Saimme valtavan määrän toinen toistaan rentouttavamman ja tunnelmallisemman kuuloisia kuvauksia täydellisistä kahvihetkistä. Kahvihetket ovat teille selkeästi osa arjen luksusta ja omaa aikaa. Me voimme lämpimästi samaistua näihin tunnelmiin. Kiitos tuhannesti kauniista vastauksistanne. Olemme pian yhteydessä voittajiin.

Putiikin joulunalusajan aukioloajat:
ma-pe 11-18
la 10-17
su 12-16

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti