keskiviikko 23. joulukuuta 2015

23. Luukku: Viimehetken vinkit

Vielä tänään ehdit hankkia valmiiksi paketoidut lahjat Viipurinkadun putiikilta. Webshopista tilatessasi valitse nouto myymälästä ja kerro lisätietoihin paketointitoiveet. Putiikki on avoinna klo 11-18. 

Opastamme mieluusti lahjahankinnoissa ja viimeistelemme ne kauniiksi lahjapaketeiksi. Cilla's lahjakortti on myös oiva valinta. Lahjakortti on voimassa webshopissa ja putiikilla eli sopii myös kauempana asuvalle ystävälle.

Tässä vielä listattuna Cilla's 2015 top 10 joululahjat valintaa helpottamaan:


1. Cilla's KÄSI01 ja KÄSI02
KÄSI -käsipesuaineiden tuoksut hurmaavat ja pakkaukset toimivat sisustuselementteinä kodin WC-tiloissa. KÄSI on valmistettu kotimaassa tuulivoiman avulla ja sen raaka-aineet ovat biohajoavia kasvipohjaisia saippua-ainesosia. Pesuaineessa ei ole käytetty synteettisiä säilöntä-, väri- tai tuoksuainesosia. Tuoksut tulevat eteerisistä öljyistä. Tuotteelle on myönnetty avainlippumerkki.


2. Miiko Karhu-leikkuulauta
Leikkuulauta on tehty pinnoitetusta koivuvanerista Suomessa. Tuotteen muotoilu ja materiaalit on tehty kestämään aikaa. Piristävän kauniit kuvitukset antavat syyn pitää nämä keittiötarvikkeet framilla.


3. Wiho Design Batman-juliste
Tämä hymyn huulille nostattava Batman-juliste sopii supersankarin ystäville ikään katsomatta.


4. Marokkotossut
Nämä viedään käsistä! Kauniit babouche slippers -marokkotossut valmistetaan Marrakechissa nahkakäsityöläisperheen toimesta. Tossujen materiaali on värjättyä lampaannahkaa. Myös pohjat ovat pehmeää nahkaa ja tossut soveltuvat hyvin sisäkengiksi.


5. Cilla's TISKI
TISKI -käsitiskiaine tuo iloa tiskaukseen ja toimii kivana sisustuksen viimeistelijänä keittiössä. TISKIä koskee samat valmistusmenetelmät ja luonnonmukaisuus, kuin Cilla's KÄSI-tuotteita. Tuoksu on rakennettu greipin ja appelsiinin eteerisistä öljyistä, jotka vievät ajatukset Etelä-Euroopan lämpöön ja valoon.6. KORRES Bellflower-tuoksu
Kukkaisen hedelmäinen ja raikas tuoksu naiselle. Kiitollisuuden symboli, Campanula oreadum on harvinaisin kellokukkien lajike, joka kasvaa muinaisten kreikkalaisten jumalien Olympus-vuoren kivisillä rinteillä. Bellflower, tangerine ja pink pepper - tuoksu on makean kukkainen. Sitä rakastavat niin taianomaiset jumalolennot kuin tavalliset kuolevaisetkin.


7. Hipanema-rannekorut
Käsinpunotut Hipanema rannekorut ovat kasvattaneet suosiotaan viimeisen vuoden aikana. Urbaanista ulkonäöstään huolimatta ne sopivat monenlaiseen tyyliin tuomaan vähän lisäsärmää sekä arki- että juhlapukeutumiseen.


8. Helsinki-juliste
Helsinki-julisteen karttakuva syntyi alunperin Seven Inch Skateboardsin skeittilautoihin painetuksi karttakuvaksi. Karttakuva jalostui yleisön pyynnöstä julisteeksi, missä on merkinnät suosituimmista skeittispoteista sekä muista maininnan arvoisista paikoista Helsingissä. Julisteen on suunnitellut helsinkiläinen graafinen suunnittelija ja kuvittaja Juhana Hurtig.


9. Supermood Youth Glo
Supermood on uusi suomalainen holistinen kauneudenhoitosarja, jossa luonnonmukainen kosmetiikka yhdistetään sisäisesti ja ulkoisesti käytettäviin terapeuttisiin kauneudenhoitotuotteisiin. Ihana tuotesarja tarjoilee luonnollista, innovatiivista ja kokonaisvaltaista kauneudenhoitoa Suomesta.


10. Rains reput
Skandinaavisten kosmopoliittien ehdoton ykkössadevaatemerkki Rains valmistaa kovasti toivottuja reppuja, jotka sadetakkien tapaan sopivat vaikka kaatosateeseen. Tyylikkään yksinkertainen suunnittelu yhdistyy käytännöllisyyteen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti