torstai 24. joulukuuta 2015

24. luukku: Hyvää Joulua!

Lämmin kiitos kaikille teille ihanille asiakkaillemme mukanaolosta Cilla's jouluhulinoissa. Piskuisen putiikin kävijämäärät paukkuivat jälleen ennätyslukemissa. Ruuhkista huolimatta tunnelma putiikilla oli mukavan leppoisa ja olimme iloisia saadessamme valita lahjoja kanssanne. Kivijalkaputiikkiin ostosten keskittäminen tuntui edelleen olevan monelle tärkeää ja olemme siitä kiitollisia!

Kuluneeseen syksyyn on mahtunut monenmoista ja yksi isoista asioista on Cilla's tuoteperheen rakentaminen ja tunnetuksi tekeminen. Uusia tuotteita on tulossa kevään aikana lisää. Joulunalla putiikilla koemyynnissä ollut Cilla's Pala seetripuu-salvia palasaippua tulee tuotantoon ja saa myös kaverikseen bergamot-sitruuna palasaippuan.
Pesuainepakkaukset kokevat myös uudistuksen ja kuvassa esittäytyy jo ensimmäinen uuden sarjan pakkaus. Lisää uutuuksista ja muista uusista tuulista kuulette myöhemmin lisää. Kiitos kaikille teille, jotka olette antaneet arvokkaita kommentteja tuotteista ja osallistuneet niiden tuotekehitykseen.

Cilla's tiimi on nyt vetäytynyt pienelle joulutauolle ja palaamme jälleen putiikille 28.12. maanantaina. Lämpimin halauksin toivotamme teille kaikille herkullista, levollista ja elämyksellistä joulua!
1 kommentti: