tiistai 22. joulukuuta 2015

22. Luukku: Korres eau de toilette ja Lip Balm yhteishintaan

Kreikkalainen Korres perustaa tuotteensa perinteiseen homeopatiaan ja vie sitä tutkimuksin eteenpäin. Korkealaatuisia luonnonainesosia yhdistellään ja erotellaan, kun tutkijat etsivät niistä uusia innovatiivisia kosmetiikkareseptejä. Korres-tuoksusarjassa ihastuttavat luonnon lempeät kukkaistuoksut, mausteiset yrtit ja muita luonnonraikkaita tuoksuja.


Blue sage - lime - fir wood eau de toilette: Salvian ja limen tuoksuinen puhdas ja raikas tuoksu miehelle. Antiikin kreikkalaiset ja roomalaiset pitivät salviaa yrttien kuninkaana. Salvia on yksi vanhimmista tunnetuista rohtokasveista ja sillä on parantavia ominaisuuksia sekä makea tuoksu.

Bellflower - tangerine -  pink pepper eau de toilette: Kukkaisen hedelmäinen ja metsäinen tuoksu naiselle. Kiitollisuuden symboli, Campanula oreadum on harvinaisin kellokukkien lajike, ja se kasvaa muinaisten kreikkalaisten jumalien Olympus-vuoren kivisillä rinteillä. Makean kukkainen tuoksu, jota rakastavat niin taianomaiset jumalolennot kuin tavalliset kuolevaisetkin.

White tea - bergamot - freesia eau de toilette: Raikas ja puhdas naisten tuoksu, jossa häivähdys juuri leikattujen kukkien ja sitruksen aromia. Muinaisten kiinalaisten aristokraattien nautinto, valkoinen tee, on yksi hienostuneimmista teelaaduista. Raikkaan, herkullisen ja makeansuloisen arominsa ansiosta tuoksussa on virkistävä, mutta silti aistikas sekoitus.

Joulukalenteritarjouksena tänään naisten Korres-tuoksun ostajalle sävyttävä Lip Butter -huulibalsami (arvo 12 €) kaupan päälle. Miesten Korres-tuoksu 33 € (normaalisti 42 €). Tuoksut löydät täältä: KAUNEUDENHOITO. Webshopista tilatessa, kirjaa toivomasi Lip Butter -sävyn nimi tilaukseesi, alla olevan kuvan värikartasta.
Lip Butter on voimainen huulibalsami, joka sulaa huulilla ja antaa kiiltävän, sävytetyn lopputuloksen. Karitevoin ja riisivahan yhdistelmä kosteuttaa ja pehmentää huulia tehokkaasti. Erinomainen talvikäyttöön ja rohtuneille huulille.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti