perjantai 18. joulukuuta 2015

18. Luukku: Suklaata, suklaata, suklaata!


18. luukku tarjoilee, kuin joulukalenteri konsanaan, suklaata! Saimme lisäyksen Cilla'sin suklaatuoteperheeseen Tanskan maalta. Simply Chocolaten tuotteet ovat kaunista designia herkullisesta sisällöstä ehdottomasti katu-uskottavimpiin pakkauksiin.

Simply Chocolate on yhdistänyt modernien makujen twistin suklaan perinteisiin valmistusmenetelmiin. Kööpenhaminan sykkeessä vuonna 2011 perustettu Simply Chocolate valmistaa gourmet-suklaata. Nappasimme kolme kaunista uutuutta valikoimiimme.

"It's Not What You Get" korkillinen lasipurkki sisältää islantilaista lakritsia valkosuklaaseen, vadelmaan ja acai-jauheeseen upotettuna. "Thank God It's Xmas" -purkissa on paahdettuja manteleita valkosuklaaseen ja mustaherukkajauheeseen peitottuna.

Jouluviemiseksi sopii myös "Oh Baby it's Cold Outside" -konvehtirasia, jossa on 12 korkealaatuista konvehtia, ihanan talviseen ja kauniiseen kartonkirasiaan pakattuna. Suklaiden ympärillä on silkkipaperi, mihin on painettu suklaiden nimet. Mukana on mm. taivaallisen makuista maitosuklaata persialaisella lakritsalla maustettuna.

Suklaat ja muut herkut löydät täältä: HERKUT.

Kuva on lainassa valmistajalta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti