tiistai 15. joulukuuta 2015

15. Luukku: Cilla's KÄSI ja Iris Hantverk kynsiharjaSaisiko olla lahjansaajan lavuaarin reunalle jotain mikä on hyvin käytännöllistä, mutta kuitenkin täynnä ajatusta ja arjen luksusta? Cilla's joulukalenterin 15. luukku tarjoaa Cilla's KÄSI 01 seetripuu-salvia tai KÄSI 02 bergamot-sitruuna käsipesu- ja Iris Hantverkin Lovisa mini kynsiharja paketin yhteishintaan 28 € (31,50 €). Tarjous on voimassa vain tänään ja tästä pääset ostoksille: Cilla's Joulukalenterin 15. luukku. 

Cilla's hyvän mielen käsisaippuat valmistetaan tuulivoimalla ja ne sisältävät vain biohajoavia raaka-aineita. Tuotteisiin ei ole lisätty synteettisiä väri- tai tuoksuaineita. Pesuaineiden tuoksut tulevat puhtaista eteerisistä öljyistä. Cilla's -pesuaineille on myönnetty Avainlipputunnus tunnustukseksi kotimaisesta tuotannosta. KÄSI 01 tuoksuu tumman yrttiselle seetripuu-salvialle ja KÄSI 02 sitruksisen raikkaalle bergamot-sitruunalle.

Iris Hantverk on ruotsalainen kauniita ja kestäviä keittiö- ja siivousvälineitä valmistava merkki. Tuotteet valmistetaan näkövammaisten käsityöläisten toimesta. Tuotteissa käytetään lähes kokonaan luonnonmateriaaleja ja esimerkiksi eri harjojen harjakset mietitään tarkasti tuotteen käytön mukaan. Lovisa mini kynsiharja on valmistettu öljytystä koivusta ja tampico-kuiduista. Tuotteiden muotoilu on kuuluisien ruotsalaisten muotoilijoiden käsialaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti