sunnuntai 20. joulukuuta 2015

Putiikin terkut joulukiireisille

Kiitos kaikille teille ihanille, jotka olette jo käyneet meillä jouluostoksilla! Putiikilla on vielä paljon kivoja juttuja lahjapaketteihin ja omaan herkulliseen ja nautinnolliseen joulunviettoon. Saimme tänään mm. upeita italialaisia käsintehtyjä pastoja ja pestoja, maailman parhaiksi tituleerattuja kaakaojuomapurnukoita, ylellisiä vaahtokarkki-suklaamakeisia ja oliiviöljyjä ihanissa peltipurkeissa.

Helsingin Kahvipaahtimolla myös paahtoivat erikoiserän Cilla's Xmas-kahvia lisää. Ensimmäinen erä kun pääsi jo loppumaan. Kiitos myös joustaville yhteistyökumppaneillemme pikaisesta lisätoimitusavusta!Kauniita messinginvärisiä talolyhtyjä on myös vielä saatavilla. Ihanan tuoksuisista Bougies la Francaise -tuoksukynttilöistä löytyy myös upeita aarteita. Kuvassa oleva keraamiseen, metsäaiheiseen tuikkuastiaan valettu tuoksukynttilä on putiikin pitäjän tämän hetken suosikki. Keraaminen astia antaa kauniisti valoa läpi ja metsäiset kuviot toistuvat siinä ihanasti. Tuoksussa on aluksi raikkaita sitruksia ja kukkaista jasmiinia. Raikkaus pyöristyy hiljalleen ruusu- ja puutuoksuihin. Juurituoksussa tuntuvat seetripuun lisäksi hunajan ja vaniljan tuoksut. 
Näyteikkunaan valikoitui tällä kertaan kylpyihanuuksia lahjavinkiksi kaikille kylpyhetkistä ja itsensä hemmottelusta nauttiville. The Organic Companyn luomupuuvillaisia kylpypyyhkeitä, Iris Hantverkin sokeainkäsityönä valmistettuja kylpyharjoja, Essential- paperitoilettilaukkuja, Korresin ihania tuoksuja ja paljon muuta. 

Olemme avoinna seuraavasti: 21. - 23.12.  klo 11-18.  Joululomaa vietämme 24. - 27.12. ja palaamme putiikille jälleen 28.12. maanantaina arkiaikataulun mukaisesti. Lämpimästi tervetuloa jouluisille ostoksille Viipurinkadulle! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti