keskiviikko 29. toukokuuta 2013

Cilla's House Doctor

L:a Bruketin ja Maison Bellen suositut tiskiaineet ovat esiintyneet useasti Cilla's blogissa ja Facebook-sivuilla House Doctorin metallilankakorissa. Kori oli kuvausrekvisiittaa kodistani. Sain toistuvasti kuitenkin kyselyitä korista ja totesin, että sitähän pitää ottaa meille myyntiin.

Ensimmäinen erä House Doctorin ihanuuksia saapui vähän aikaa sitten (voit lukea lisää täältä: Sand and the ocean) ja osa tuotteista on jo myyty loppuun.
Suosituimpia tuotteita metallilankakorien lisäksi ovat olleet wc-setit, joihin kuuluu hammasharjamuki, saippuakuppi ja wc-paperiteline. Kauniit puuvillaiset raitapeitteet ovat myös olleet kysyttyjä ja ovat tilapäisesti lopussa.
Uusi lähetys on kuitenkin jo matkalla ja valikoimat täydentyvät myös uusilla tuotteilla. Näistä esimerkkeinä ihanan raikkaat musta-valkoraidalliset pyykkikassit ja mustat, punotut bambusäilytyskorit. Suosittu harmaakuvioinen puuvillamatto saa myös seurakseen uuden kuosin.

Mitäs pidät House Doctorista? Löytyykö heidän valikoimistaan lääkkeitä sinun sisustuskolotuksiisi?  Cilla's webshopin valikoimaa pääset kurkkaamaan täältä: House Doctor

Nautinnollista hellepäivää kaikille!

4 kommenttia:

 1. Ihania, ihania tuotteita. Meidän kodista löytyy tuo musta-valkoraidallinen pyykkikori!!! :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos Petra! Kiva kuulla, että sulla on tuo pyykkikori. Se on ollut näköjään tosi kysytty, kun on House Doctoriltakin koko ajan loppu. Ei ihme, näyttää tosi tyylikkään pirtsakalta! :)

  VastaaPoista
 3. Tykkään todella paljon! yksi lemppari sisustusmerkeistä :) Meiltä löytyy tuo pyykkikori ja se on tosi kiva! mattoa olen katsellut sillä silmällä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, että House Doctor on sinunkin mieleen. Pyykkikori tuntuu olevan oikea kestosuosikki ja matot on kyllä ihania. Kiitos kommentista Heidi! :)

   Poista