sunnuntai 5. toukokuuta 2013

Me ei olla tänään tehty sulle mitään äiti!

Äitienpäivään on vielä viikko aikaa. Parhaita lahjoja ovat tieytysti lasten äidilleen tekemät kortit ja askartelut. Arvelen saavani itsekin jotain ihanuuksia. Ai mistäkö niin päättelen? Kuopukseni juoksi eräänä päivän hoitopaikalle saapuessani syliini ja sanoi "Me ei olla tänään tehty sulle mitään äiti!".

Kokosimme myös Cilla's feel good webshopiin lahjaideoita äitienpäiväksi. Tuotteet sopivat äidille, vaimolle kiitokseksi äitiydestä tai vaikka itselle pirityslahjaksi. Äidille -osastolta löytyy suosittuja Becksöndergaard huiveja, Mifukon eettisiä koruja, Mateuksen kauniita astioita sekä paljon muuta.

Oisoioin upeat sudenkorentokoristellut korurasiat.

Mateuksen jumbomukit, Pukka Love -tee ja Oisoioin lakattu bambuvati.

Suloinen Becksöndergaard villa-silkkinen sydänhuivi ja L:a Bruketin villiruusu käsi-/kylpysaippua.
Webshopista ehtii tehdä tilauksia äitienpäiväksi varmuudella vielä ensi viikon tiistaihin mennessä. Helatorstai sekoittanee hieman postin aikatauluja ja siitä syystä kannattaa tehdä tilaukset ajoissa.

Mikä on sinun suosikkituotteesi? Millaisia ovat sinun mieluisimmat äitienpäivälahjasi?

Iloista sunnuntaita!


2 kommenttia:

  1. Oih, tosi ihania juttuja! Rakastuin noihin isoihin mukeihin ja teepakettiin, tosi kauniita! Samoin saippuapullo.. niin kivan näköisiä juttuja täällä! :-) Mukavaa sunnuntaita!

    VastaaPoista
  2. Ihanaa kuulla, että sinäkin olet noiden jättikokoisten mukien ystävä. Minulla tupaa aamukahvittelut nykyisin venymään, kun en raaskisi laskea mukia käsistäni. Kiitos kommentistasi ja reipasta viikkoa! :)

    VastaaPoista