tiistai 21. toukokuuta 2013

Taikapallo puutarhassa!

Yhteistyöni Cilla's kesäpuodin vuokranantajan, Bric-a-bracin kanssa on tuonut uusia ulottovuuksia elämääni. Olen aina ollut innostunut koluamaan vanhan tavaran liikkeitä, mutta siihen ei ole ollut tarpeeksi aikaa viimeisien vuosien aikana.
Nyt näyttää siltä, että kesäpuodille tavaraa viedessäni, tulen lähes yhtä suuren lastin kanssa takaisin kotiin. No ei sentään ihan, mutta kunnioitettavan kokoiset nyssäkät kuitenkin. Viimeiseltä visiitiltä toin tullessani kauniin taikapallon. Pallon taikaominaisuudet vielä uinuvat muuton jäljiltä, mutta olen ihan varma, että pian alkaa tapahtua!
Pallo somistaa kauniisti puutarhaamme ja se innoittia meitä lasten kanssa tehtailemaan saippuakuplia. Täydellisen saippuakuplanesteen resepti on jo aika lähellä ja lupaan postata ohjeen, kunhan saamme sen dokumentoitua.


Taikapallo on alunperin toiminut kalastajien kalaverkkojen kohomerkkinä. Muistattehan sellaisia narulangasta virkattuun verkkopussiin pujotettuja lasipulloja, jotka kelluivat veden pinnassa ilmoittamassa verkkojen paikkaa.

Näitä aitoja, vanhoja lasipalloja löytyy siis Bric-a-brackista Pernajasta ja niitä voi tilata myös Cilla's webshopin kautta. Perustin niille oman tuotteen Ihan uudet -osastolle, klik.

Taianomaista päivää kaikille!

6 kommenttia:

 1. Kiva! Muumien puutarhassahan oli lasipallo jota he tiirailivat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin olikin! Siitäköhän se taianomaisuus mun mieleeni piirtyikin? Jotenkin tuo vaan vangitsee juurikin tiirailemaan. :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos Irmastiina! Arjen pieniä sykähdyttäjiä. :)

   Poista
 3. Kiehtova taikapallo! Ja kiehtovalta näyttää myös ympäristö, eli aika taianomainen puutarhakin :)

  VastaaPoista
 4. Kiitos Katja! Ympäristö näyttä hyvältä pieninä yksityiskohtina kuvattuna. Kaikki talven jäljiltä paljastuneet suttukasat saa kätevästi rajattua kuvista. ;)

  VastaaPoista