tiistai 14. toukokuuta 2013

Turistiluokasta businekseen

Viisi vuotta sitten ostetut ruokailupöydän valkoiset nahkatuolit eivät viihtyneet meillä. Ne alkoivat halkeilla ja nitistä jo viime syksynä. Kevään aikana se suorastaan repeilivät liitoksistaan ja istuimme viimeiset kuukaudet tuoleissa, joista osasta tursusi superlontäytettä saumoista.

Kävimme vanhojen tuolien myyjän kanssa reklamaatiokeskustelut ja asia hoitui heidän puoleltaan hyvin. Tarjosivat meille samanlaisia uusia nimellistä korvausta vastaan. Päädyimme kuitenkin tilaamaan kotimaiset puutuolit. Sellaiset, mitkä toivottavasti jatkaisivat matkaa kanssamme pitkään.

Tuolien odotusaika hujahti lähes kuudeksi viikoksi. Ne saapuivat kuitenkin parahiksi äitienpäivän aattona.

Uudet perheenjäsenet saapuivat suurissa pahvilaatikoissa. Olipa meillä muksujen kanssa jännää niiden avaamisen kanssa. Muksuista jännintä taisi oikeasti olla suuret laatikot. Niistä rakentui mahtava maja ennätysajassa.  Majaan mahtuivat mukaan myös naapurin mukulat.


Äitienpäivän illalla, päivällispöydässä esikoiseni totesi, että onpa mukavaa istua ehjissä tuoleissa. Ihan kuin olisi siirrytty turistiluokasta business-luokkaan. Niin, minä olin kyllä ihan samaa mieltä.
Aurinkoista päivää kaikille!

11 kommenttia:

 1. Voi miten kauniit tuolit ja majankin kaupan päälle...:)

  VastaaPoista
 2. Hyvänäköistä business-luokkaa!

  VastaaPoista
 3. Kiitos kaunis Irmastiina ja Elsa. Minä kihertelen onnesta noiden tuolien kanssa aina, kun näen ne. Toivottavasti tämä ihastus kestää pitkään. Aurinkoa päivään molemille!

  VastaaPoista
 4. Kauniit ja tyylikkäät tuolit!

  VastaaPoista
 5. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 6. Tyylikkaat ja hienot tuolit!Kiva nahda muutenkin kuvia kodistasi!
  Ainut kerta muuten,kun olen business-luokassa istunut on lento Amerikkaan.Lentoemanta tuli pahoitelleen kysymaan,jos vaihtaisin paikkaa vahan edemmaksi ja yllatys oli suuri,kun ohjasi businessluokkaan....

  VastaaPoista
 7. Kiitos Lisay! Kävipäs sulla tuuri tuon business-luokan kanssa. Et varmaankaan ollut kauhean pahoillasi. Muistissa on vieläkin ne hikiset pitkät Atlantin ylitykset silloin nuorina. :)

  VastaaPoista
 8. Mistä olette tuon tammisen? ruokapöydän ostaneet?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Satu! Pöytä on juu tamminen ja se on puuseppä-lankomieheni käsialaa. :) Toiveissamme oli tarpeeksi iso pöytä Hesarin levittelyä varten, mutta myös säännöllisiä ruokavieraita varten. Se valmistettiin nykyiseen kotiimme viisi vuotta sitten ja olemme olleet todella tyytyväisiä siihen. Se myös painaa julmetusti ja kovasti toivon, ettei muuttoa ole ihan heti edessä. Kivaa kun piipahdit blogissa! :)

   Poista
 9. Näin vähän arvelinkin:)
  Puusepän kädenjälki näkyy, hieno on!

  VastaaPoista