tiistai 7. toukokuuta 2013

Vierasvessan kevätlook

Vaihdoin juuri eteisen wc-tilaan kevyemmän kesämaton ja mallailin sinne uutta meriheinäkoria. Matto istui paikalleen hienosti, mutta jäin vielä empimään paperinsäilytystä. Vetääkö Iris Hantverkin paperiteline pitkän korren meriheinäkorista? Mitäs sanotte?Kovin kesäinen ei tämän harmaa matto harmaalla laattapinnalla oikeasti taida olla. Pidän tuon tiukkaan kudotun puuvillamaton tuntumasta ja väristä kuitenkin todella paljon. Siinä on sellaista kelim-maton fiilistä, mutta hillitymmällä värityksellä. Se ruokkii hienosti myös minun pitkään kestänyttä marokkovillitystäni. 

Iris Hantverkin wc-harjan ja paperitelineen löydät täältä: Cilla's Iris Hantverk ja puuvillamaton ja meriheinäkorin täältä: Cilla's Ihan uudetVaikka tästä wc:stä vierasvessana meillä puhutaankin, niin kyllä täällä myös pestään hampaita. Pienimmän pojan aamurutiinit ovat vielä sen verran epärutiineja, että hampaiden pesu jää yleensä viime tippaan. Siksi onkin kätevää, että eteisestä löytyy myös varaharja ja tahnatuubi.

Sujuvia aamulähtöjä huomiselle!


5 kommenttia:

 1. Tyylikästä Cilla darling :)

  t.Sanna

  VastaaPoista
 2. Heips, mistä tuo ihana matto on hankittu??? Sopis meillekin;)

  VastaaPoista
 3. Heippa Heidi! Tuolta Cilla's webshopista tai Keravan putiikista löytyypi. Tässä linkki webshopiin: http://www.cillas.fi/category/28/house-doctor. Just tänä aamun siivosin wc:tä ja totesin, että "kevätmatto" saa jatkaa talvellakin. Olen siihen todella tyytyväinen! :) Iloista viikonloppua!

  VastaaPoista