keskiviikko 1. toukokuuta 2013

Vappuaamun tunnelmia

Paras vapputunnelma syntyy aurinkoisesta säästä ja ihanista ihmisistä. Palikat olivat tänä vuonna kohdallaan, eikä tunnelmaa latistanut edes se, että huomasin tablettien puuttuvan kesken kattauspuuhien.


Olin onneksi jemmannut rakennusvaiheesta yli jääneen ruskean ison paperirullan talteen. Sellaisen, mitä käytettiin raksalla suojapaperina. Mies on meinannut heittää rullan monesti roskiin, mutta olen sinnikkäästi pitänyt siitä kiinni. Ja kyllä kannatti. Nyt sille oli vihdoinkin käyttöä.


Leikkasimme paperista pöydän levyisen ja hieman sitä pidemmän palan. Katoimme jokaiselle ruokailijalle nipun värikyniä ja kehoitimme heitä piirtämään ja runoilemaan "pöytäliinaan". Olisittepa nähneet lasten ilmeet. Saammeko ihan oikeasti piirtää pöytään?
Ruoan ja yhdessä puuhastelun lomassa syntyi mitä hienointa tilataidetta. Tablettien puutteestakaan ei tuntunut olevan haittaa, päinvastoin. Paperipöytäliinasta syntyi vappuun hienosti sopivaa rentoa ja iloista piknik-tunnelmaa.
Mitenkäs teillä juhlittiin vappua? Toivottavasti aurinko on paistanut kaikille yhtä kauniisti.
Loistavaa toukokuun alkua!

2 kommenttia:

 1. Ihana idea tuo paperi. :) Ja herkullisen näköinen pöytä muutenkin. Meilläkin oli vähän samanlaiset tunnelmat; lasten vappua vietettiin. Tosin tällä kertaa jäi miniasteelle kun osallistujista suurin osa oli alle vuoden ikäisiä. :)

  Söimme muuten myös granaattiomena-fetasalaattia josta on tullut ihan suosikkini. Vinkkasin ja linkkasin tänne siitä viime viikolla blogissanikin. Namskis. :-)

  Aurinkoista loppuviikkoa!

  Maiju

  VastaaPoista
 2. Kiitos Maiju! Kävinkin aamulla vesikielellä kurkkimassa sinun vappuista herkkutarjotintasi. Kaikki näytti tosi hyvältä!

  Kiitos kun linkkasit ja vinkkasit salaattiohjeeni. Huomasinkin, että blogistasi oli käyty visiitillä. :)
  Ihanaisia aurinkopäiviä sinulle myös!

  VastaaPoista