keskiviikko 12. kesäkuuta 2013

Cilla's Iris Hantverk

Iris Hantverkin tuotteiden valitseminen osaksi Cilla's webshopin valikoimaa oli lähes itsestäänselvyys. Tuotteiden korkea laatu ja muotoilun kauneus puhuvat puolestaan. Eettinen tausta lisää niiden mielenkiintoa entisestään.

 

Iris Hantverkin historia ulottuu 1900-luvun alkumetreille, jolloin pieni harjoja käsityönä valmistava yritys käynnisti toimintansa Tukholmassa. Yrityksen tunnetuimpia tuotteita ovat erilaiset siivoukseen, ruoanvalmistukseen ja ihonpuhdistukseen tarkoitetut harjat.


Harjat valmistetaan näkövammaisten käsityöläisten toimesta. Jokainen harjas kiinnitettään harjan pohjaosaan samalla menetelmällä kuin 1900-luvulla. Tämän ansiosta harjat ovat kauniita ja toiminnallisia. Harjan pitää myös tuntua hyvältä ja istua hyvin käteen sitä käytettäessä.  Hyvin hoidettuna harjat ikääntyvät kauniisti ja niistä saa todella pitkäikäisiä arjen kumppaneita.Harjojen muotoilussa kunnioitetaan perinteintä ja ne onnistuvat olemaan samanaikaisesti sekä perinteisen että modernin näköisiä. Muotoilun takana on joukko ruotsalaisia huippunimiä, kuten Hans Edblad ja Lovisa Wattman.


Harjojen materiaalivalintoja harkitaan kunkin harjan käyttötarkoituksen mukaan. Harjan pohjaosa tehdään yleensä öljytystä tammesta, koivusta tai pyökistä. Harjaksena käytetään mm. taipuisaa hevosenjouhta tai kovista Bassine (Palmyra) ja Tapioca (Agave Lechugilla) -kasvien kuiduista valmistettuja harjasta.Cilla's webshopin valikoima muodostuu siivous-, keittiö- ja kylpytuotteista. Suosituin tuote on ollut  harja- ja rikkalapiosetti, joita olemme postittaneet jo todella monelle paikkakunnalle Suomessa. Kylpyharjat sekä sieni- ja pullasudit ovat olleet myös suosittuja. Valikoimaa on tarkoitus laajentaa syksyllä.Mitä olette mieltä kätevistä ja kauniista jauhoharjasta ja taikinanleikkaajasta? Entä pitäisikö valikoimissa olla useamman värisiä harja- ja rikkalapiosettejä mustan ja harmaan lisäksi? Miten olisi punainen tai valkoinen?

Käy kurkkaamassa valikoimaamme täältä. Kuulisimme mieluusti myös ajatuksiasi Iris Hantvekista ja toiveitasi tuotevalikoiman laajentamisen suhteen. Entä löytyykö kotoasi Iris Hantverk -tuotteita? Olisi kivaa kuulla käyttökokemuksiasi näistä ihanuuksista.

Aurinkoista keskiviikkoa kaikille!


2 kommenttia:

  1. Kiinnostuin heti tuosta taikinaleikkurista! :) Taru

    VastaaPoista
  2. Kiitos Taru kommentistasi! Taikinaleikkuri on toimiva apuri ja kauniskin vielä. Toivottavasti saamme sitä syksyllä valikoimiin.

    VastaaPoista