sunnuntai 23. kesäkuuta 2013

Kiitos Villa Ophelia

Onnistuimme tällä kertaa vuokraamaan itsellemme todella kauniin lomakodin. Talo vaikuttaa hiljattain remontoidulta ja kaikki yksityiskohdat on mietitty huolella.

Villa Ophelian ylemmässä kerroksessa on keittiö, tilava ruokailu- ja olohuonetila sekä WC. Yläkerrassa on myös merelle antava terassi. Meidän lomamme aikainen aamukahviterassi!
Alakerrassa on kolme makuuhuonetta ja kaksi tilavaa kylpyhuonetta. Alatasossa sijaitsevat myös puutarha, uima-allasalue ja kesäkeittiö. Alakerrassa olevaa käytävää pitkin pääsee omalla sisäänkäynnillä varustettuun vierashuoneeseen. Käytävällä sijaitsevat näppärästi pesukone ja kuivausrumpu.

Talo on sisustutettu lämpimään ilmastoon sopivilla hiekan ja auringonkultaisilla sävyillä. Pintamateriaaleina on käytetty erilaisia vaaleita kivi- ja laattamateriaaleja sekä valkoiseksi maalattua seinäpintaa. WC- ja kylpyhuonetiloissa jatkuu kauniiden hiekanväristen kivi- ja laattapintojen lämmin hehku.


Kalusteiksi on valittu kauniisti patinoituneita puukausteita, joita pellavanvärisellä puuvillalla verhoillut tuolit ja sohvaryhmät säestävät kauniisti. Pienet koriste-esineet ja sisustuselementit hehkuvat kullan- ja pronssinsävyisinä. Sisustuksessa on myös ripaus afrikkahenkistä etnisyyttä. Mikäs sen osuvampaa täällä Euroopan etelänurkilla, kivenheiton päässä Afrikasta.
Talo on suomalaisen perheen omistuksessa ja minusta oli huojentavaa se, että tiesin sen olevan siistissä kunnossa. Torakoista ja keittiöylläreistä ei tarvinnut murehtia tällä lomalla ollenkaan. Suosittelen Villa Opheliaa lämpimästi kaikille tänne matkaaville.

Meidän viikkomme täällä on nyt päätöksessä ja laukkuja kannetaan jo autoon. Rento ja iloinen aurinkoloma takana ja kotiinpaluu edessä. Kiitos vieraanvaraisuudestasi suloinen Villa Ophelia!

Lisää tietoa ja upeita kuvia löydät Facebookista, Villa Ophelian sivuilta: klik.

2 kommenttia:

  1. Todella tyylikas villa.Tuolla olisi ilo viettaa lomaa.....

    VastaaPoista
  2. Niin minunkin mielestäni, täällä jo kotona oma kahvikuppi kädessä katselen lomakuvia. Iloista viikkoa Lisay! :)

    VastaaPoista