keskiviikko 5. kesäkuuta 2013

Peugeot, myllyjen aatelia

Upeiden Peugeot maustemyllyjen historia ulottuu peräti 1800-luvulle saakka. Tiesittekö muuten, että niiden teräsrakenteisilla koneistoilla on elinikäinen takuu? Myllyjä on nykyisin useita eri malleja ja niitä valmistetaan monista eri materiaaleista. Kurvikkaat klassikkomallit lienevät kuitenkin tunnetuimmat.

Kuuluisat kurvit on muuten tarkkaan harkittuilla paikoilla, ne nimittäin takaavat parhaan mahdollisen otteen myllystä. Se on varmasti yksi syy siihen, että ne ovat niin suosittuja ammattikeittiöissä.
Myllyjen klassinen muotoilu yhdistettynä kiiltävään lakkapintaan tekee niistä monikäyttöisiä. Ne sopivat mielestäni loistavasti sekä perinteiseen että moderniin keittiöön ja kattaukseen.


Saimme Cilla's webshopiin erän kiiltäväpintaisia 30cm korkeita suola- ja pippurimyllyjä edulliseen kampanjahintaan. Myllyjen normaalihinta on 50€ tuntumassa, mutta myymme tämän erän 32€ / kpl hintaan.  Pippurimyllyjä löytyy mustana sekä valkoisena ja suolamyllyjä valkoisena. Tästä pääset kauppaan.


Valikoimiin on lisätty myös Peugeot akryylisiä suolamyllyjä. Näyttävät ja suurikiteiset gourmetsuolat tulevat läpinäkyvissä myllyissä kivasti esille. Tämän hetkinen suolasuosikkini on Persian Blue Salt, joka sopii mainiosti grillatun vaalean kalan maustamiseen. Niin ja tähän minun entisestään pahenevaan Marokko/välimerensininen -villitykseeni.

Tästä pääset tarkastelemaan maustemylly- ja gourmetsuolavalikoimaa kokonaisuudessaan.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti