torstai 13. kesäkuuta 2013

Cilla's webshopin postitusosasto lomailee

Monissa webshopeissa näkee mainostettavan nopeaa palvelua. Jossain mainoksessa luki, että voimme postittaa tilauksesi jopa tilauspäivän aikana. Noh, tämä on meille itsestään selvyys, eikä siitä ole tehty sen isompaa numeroa. Tilausten nopea käsittely on meille sydänasia.

Nyt on kuitenkin pienen kesäbreikin aika ja Cilla's webshopin postitusosasto sulkee ovensa 16. -23.6. väliseksi ajaksi. Asiakaspalvelu on auki normaalisti, mutta tämän viikon sisällä tehdyt tilaukset postitetaan vasta 24.6. maanantaina. 

Kiitokseksi kärsivällisyydestä pakkaamme 16.-23.6. välisenä aikana tehtyihin tilauksiin toiveittenne mukaan, joko paketillisen Pukka teetä tai 5101Musta tiskirätin (joko keltareunaisen tai mustan) ilmaiseksi mukaan. Laitathan toiveesi tilauksen lisätietoja kohtaan. 

Kuva the Organic Company
Nyt on vielä muutama päivä aikaa tilata ilman postikuluja (yli 50€) tilaukset. Käytä kassalla tarjouskoodia: KESÄ. Kampanja on voimassa 15.6. asti. 

Olet tänään myös tervetullut moikkaamaan meitä Sipoon Nikkilässä pidettäville Tamma- ja varsamarkkinoille. Mukana on hyvä valikoima koreja, astioita, the Organic Companyn tuotteita ja paljon muita ihanuuksia. Markkinat alkavat klo 15.30 ja täältä pääset kurkkaamaan ohjelmaa. Tervetuloa Sipooseen!

1 kommentti: