sunnuntai 2. kesäkuuta 2013

Näyttelyn avajaisissa

Päivä sujahti ihanissa merkeissä Pernajassa, ystäväni Jeremyn taidenäyttelyn avajaisissa. Jerymyn töitä on esillä Bric-a-brack -kaupan ja kahvilan yhteydessä. Samassa osoitteessa Cilla's kesäpuodin kanssa.Kuvat tauluista ovat valitettavan vinksallaan. En ole ihan varma, että onko kuvaaja vai pihamökki kallellaan, vai mistä moinen kenotus mahtaa johtua. Kuohuviiniäkin oli tarjolla, mutta sitä ei autoileva kirjoittaja voi syyttää. Täytynee ottaa ohjelmaan taulujen "suoraan kuvaamisen" opettelu.
Sää oli täydellinen avajaisille. Sireenit olivat kauneimmassa kukassaan ja pionit juuri aukeamassa. Muksut nauttivat pihaleikeistä ja aikuisetkin tuntuivat viihtyvän. Tarjottavana oli mm. vuohenputkipiirasta, johon Jeremy lienee saanut innostuksen anopiltaan. Juttelin hänen kanssaan pitkän tovin hortoilusta ja luulenpa, että tuo blogi päätyy minunkin lukulistalleni. Kovin trendikäs aihe tuo villiyrtti ja -kasvisaihe tuntuu olevan muutenkin.
Cilla's kesäpuoti oli saanut kauniin, käsintehdyn kyltin. Kyltti on Bric-a-bracin isännän Kaj:n käsialaa. Kiitos Kaj! Bric-a-bracissa oli myös paljon uutta ja mielenkiintoista. Kuvan merikartat jäivät kummittelemaan mieleeni. Jos vain omistaisin sen kesäkodin....Iloista kesäkuun alkua kaikille! Toivottavasti olette saaneet nauttia upeista hellekeleistä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti