sunnuntai 1. helmikuuta 2015

Viipurinkadun putiikin syntymäpäivät

Viipurinkadun putiikilla vietetään tänään ensimmäistä syntymäpäivää! Tänään sunnuntaina olemme avoinna klo 12-16. ja synttärijuhlat jatkuvat koko viikon. Luvassa on hyviä tuotekampanjoita useana päivänä viikon mittaan. Juhlapäivän kunniaksi saat Cilla's TISKI ja KÄSI saippuat edulliseen syntymäpäivähintaan:

Cilla's TISKI greippi-appelsiini tiskiaine 12,00€ (14,90€)
Cilla's KÄSI seetripuu-salvia käsipesu 16,00€ (18,50€)

Cilla's hyvän mielen pesuaineille on myönnetty Avainlipputunnus merkiksi kotimaisesta tuotannosta. Tuotteissa tuoksuvat puhtaat eteeriset öljyt ja niihin ei ole lisätty synteettisiä tuoksu-, väri- tai säilöntäaineita. Tarkkaan valitut tuoksuseokset tuovat ripauksen ylellistä aromaterapiaa arkisiin askareisiin. 

Täältä pääset webshopiin ostoksille: Cilla's ihan uudet!


Tarjous on voimassa vain tänään sekä putiikilla että webshopissa. Kaikki 1. - 7.2. putiikilla vierailleet ja webshopissa ostoksia tehneet osallistuvat upeiden tuotepalkintojen arvontaan. Arvontapalkintoina on huikeasti ihanuuksia, kuten Cilla's TISKI ja -KÄSI pesuaineita, The Organic Companyn Rice Weave pyyhkeitä, Becksöndergaard villa-silkkihuivi sekä puuvillahuivi, Helsingin Kahvipaahtimon kahvia, Johan & Nyströmin luomuteetä, Kure Bazaar kynsilakkaa sekä Hipanema rannekoru. Kannattaa siis ehdottomasti piipahtaa ostoksilla tällä viikolla!!!

4 kommenttia:

 1. Lämpimät onnittelut 1-vuotiaalle! Menestystä ja pitkää ikää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Tuula ja tervetuloa piipahtamaan putiikilla! :)

   Poista
 2. Onnea ihanalle kaupalle ja putiikin pitäjälle <3
  Haleja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sanna ja iso halaus myös sinne! Toivottavasti pian taas tavataan!

   Poista