perjantai 6. helmikuuta 2015

Synttärilauantain kampanjat

Vielä huomenna 7.2. vietetään synttäriviikkoa Cilla's Viipurinkadun putiikilla. Lauantain kunniaksi annamme kaikille Nicolas Vahé -tuotteiden ostajille Zipper Bagin kaupan päälle (1pussi / asiakas). Vetskaripusseja on kahta mallia, viinipullon mallista pitkulaista sekä neliönmuotoista.

Neliönmuotoinen sopii hienosti vaikka tuliaisiksi leivottujen sämpylöiden pakkaukseksi. Minulla neliönmuotoinen ajaa meikkipussin virkaa. Se on tosi näppärä kokonsa puolesta, eikä läpinäkyvyydestäkään ole haittaa. Varsinkin jos pussiin on siunaantunut yhtä monta purnukkaa kun minulla.Pusseja on runsaasti varastossa, mutta mainittakoon varmuudeksi, että tarjous on voimassa niin kauan kuin niitä riittää. Tästä pääset Nicolas Vahé -ostoksille: Cilla's Nicolas Vahé

Lauantain aikana saat myös 15% alennuksen suosituista Hipanema -koruista. Nämä värikkäät brasialialaishenkiset korut tuovat kivasti väriä olemukseen ja iloa arkeen. Sopivat mitä mainioimmin myös kevään tuloa vauhdittamaan. Hipanema valikoimaa pääset kurkkaamaan täältä: Cilla's HipanemaValitettavasti lupailemani Bloomingville -astialähetys ei ehtinyt synttäriviikolle. Tulossa ovat kuitenkin  lähiviikkojen aikana ja lupaamme pitää Bloomingville -päivän myöhemmin. 

Muistattehan myös synttäriarpajaiset. Huominen päivä on vielä aikaa osallistua. Arpajaispotissa on huikeita palkintoja, kuten Becksöndergaard huiveja, Hipanema -koru, Cilla's TISKI ja KÄSI ja paaaaljon muutakin ihanaa. Arpajaisiin pääset osallistumaan putiikilla tai webshopista tilaamalla. Tervetuloa ostoksille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti