sunnuntai 22. helmikuuta 2015

Mun pitää aina pysähtyä siinä ikkunan edessä

Otsikon lausahdus kuuluu useasti asiakkaidemme suusta ja innostaa meitä laittamaan uusia värejä ja teemoja ikkunaan. Tiheään asuttu Alppila ja lähialueet tuovat kivasti ohikulkijoita putiikille myös ilta-aikaan. Blogia selatessa huomaan myös räpsineeni usein kuvia näyteikkunasta. Tässä muutamia linkkeja aikaisempiin postauksiin, missä on kuvia putiikin ikkunasta.
Putiikki sai eilen taas uuden ikkunan. Sormia syyhytti tehdä ikkunasta kesäteemainen uusien Becksöndergaard Denim Bagien ja puuvillahuivien kunniaksi. Ulkona oleva sää sai kuitenkin vielä pitäytymään keväisimmissä teemoissa ja nyt ikkunassa on kevättalven sinisen- ja harmaansävyjä.Jos et satu asumaan lähialueella ja säännölliset putiikkivisiitit ovat sinulle hankalia, teimme Cilla's Webshopiin oman osaston näyteikkunatuotteille. Näyteikkunassa kategoriasta pääset kurkkaamaan mitkä tuotteet ikkunassa kulloinkin ovat.

Kuulisimme mieluusti myös sinun kommenttejasi ikkunoista. Onko joku linkkien postauksissa ollut sinulle mieluinen vai onko mieleesi jäänyt jokin muu esillepano tai tuotteet ikkunassa. Millaisia ajatuksia ikkuna ja putiikki sinulle herättävät. Entä mitä toiveita sinulla on valikoimamme ja toimintamme suhteen? Kerro ajatuksiasi täällä blogissa, Facebookissa, Instagramissa tai sähköpostilla: info@cillas.fi.Kaikkien kommentoijien kesken arvotaan 50€ arvoinen lahjakortti sekä kaksi Cilla's TISKI ja KÄSI -tuotepakettia (arvo n. 33€ / kpl). Osallistumisaikaa on 22.2. - 2.3., eli tästä päivästä reilu viikko eteenpäin. Olemme erittäin kiitollisia jo etukäteen kommenteistanne ja ideoistanne. Ihanaa, että olette mukana menossa!

22 kommenttia:

 1. upeiden tuotteiden lisäksi tuoreet kukat saa aina uudelleen pysähtymään ikkunan luona. niistä tulee niin iloiseksi ja hommasta huokuu se kuinka liikkeen tunnelmasta tosissaan välitetään! :)

  VastaaPoista
 2. Tykkäsin kovasti viime kesän piknik-somistuksesta! Tuo valaisin on ihana, sille voisi sopia kaveriksi metallikorit, pyyhkeet ja pesuaineet - harmaata jne. Tykkään myös kovasti kukista ja viherkasveista ja esim. eukalyptus on kaunis kuivuttuaankin! Ja trendiväri sininen esim harmaaseen ja apteekkipullojen väriin ja puuhun miksattuna toimii ;)

  VastaaPoista
 3. Tykkäsin tuosta Torstain tunnelmia -linkin ikkunasta, kun siitä käy niin hyvin ilmi "filosofiasi" ikkunasomistusten suhteen :) Eli tuoreet kukat ja yhteensopivat värit liittävät tuotteet yhteen ja muutenkin saat usein pieneen ikkunaan kattavsti esille hyvän valikoiman, joka houkuttelee myös astumaan sisään. Silloin harvoin kun sielläpäin liikun. Tähän hätään en kyllä keksi mitään kehitettävää, joten asiat taitavat olla hyvällä mallilla :)

  VastaaPoista
 4. Kaikki ikkunasi somistukset ovat kauniita ja jokaisesta löytyy ihanuuksia. Ykköseksi minulla kuitenkin nousee postauksen "Perjantaifiiliksiä" kuvat :)

  Puodillasi on ihanaa käydä ja myös nettisivujen kautta on tullut tilattua (ihana puukulho, ehdoton lemppari edelleen!). Molemmissa tuntuu ja näkyy iloinen, positiivinen fiilis, asiakaslähtöisyys ja rakkaus kaikkea kaunista kohtaan <3

  VastaaPoista
 5. Perjantaifiiliksiä-postauksen kuvat ovat minunkin lemppareita: selkeää, raikasta ja tyylikästä, hieman ehkä merihenkisyyttä.
  s.kansakoski(at)luukku.com

  VastaaPoista
 6. Kaikissa ikkuna kuvissa havaitsin jotain kaunista ja ihanaa. Putiikin perjantaifiiliksiä -ikkuna oli kyllä ehdottomasti suosikkini, jossa näkyi mm.suloiset kattilat ja hobstar lasit. Harmikseni asun sen verran kaukana että putiikilla en pääse pyörähtämään ainakaan kovin usein. Nettikaupassa kyllä olen käynyt useita kertoja ihastelemassa ihania tuotteita. :)

  VastaaPoista
 7. Viehättäviä tuotteita on esillä kaikissa ikkunoissa. Perjantaifiiliksiä on suosikkini, perjantai on lempipäiväni.

  vaatehuttuja(@)gmail.com

  VastaaPoista
 8. Perjantaifiilis oli raikkain erottuvia yksityiskohtia! mariestrange(a)hotmail.com

  VastaaPoista
 9. Ainakin tuo kuvassa oleva ikkuna oli todella viehättävä ja vangitsi katseen jäämään tänne pidemmäksi aikaa :). Ekologisuus kiinnostaa aina ja asiakkailleni löydän täältä kauniita tuotteita.

  Ihanaa kevättä sinulle ja kiitos :).

  VastaaPoista
 10. Torstain tunnelmia oli nätti! t. Mari

  VastaaPoista
 11. Perjantai postaukset ovat ehdottomasti minunkin suosikkeja <3 t.Petra

  VastaaPoista
 12. Alunperin tutustuin putiikkiisi juuri näyteikkunasi takia. Pyöräilin ohitse ja ikkuna kutsui luokseen. Oli pakko tulla kurkistelemaan ikkunan eteen (putiikki oli tuolloin kiinni joten tein ikkunaostoksia) et mitä kaikkea tuolla onkaan tarjolla. Joten voin sanoa tykkääväni valitsemistasi tuotteista ja niiden esillepanosta niin näyteikkunan kuin putiikinkin puolella :). Ja pisteitä tulee kuhunkin vuoden aikaan sopivista leikkokukista!

  Laittamistasi somistusvaihtiksista tykkään ehkä eniten torstaista ja siitä joulutunnelmasta.

  VastaaPoista
 13. Tuoreat kukat ja väriteemat saavat minut pysähtymään! Mitä jos ikkunassa olisi pieni ilmoitustaulu, jossa lukisi esimerkiksi tulevan viikon tapahtumat putiikilla? Kuten esimerkiksi tuoreen leivän toimitukset tai tuote-esittelyt? :)

  VastaaPoista
 14. Ystävänpäivän ikkuna ilahdutti pinkillä värillään, vaikka en tunnustaudu pinkin "ystäväksi". Ehkä se toi väriä harmaaseen päivään. Myös näyteikkuna-postauksen sininen värimaailma ilahduttaa. Huolella valitut ja asetetut tuotteet ilahduttavat aina olivat ne ikkunassa tai putiikin hyllyllä.

  VastaaPoista
 15. Simppelit eväät picnicille ilahdutti kovasti ja sai jo ajatukset tulevaan kesään!

  VastaaPoista
 16. Kaikki ikkunat ovat olleet omalla tavallaan kauniita. Esim. Nicolas Vahén tuotteet ovat arkikauneutta parhaimmillaan!

  VastaaPoista
 17. Ystävänpäiväikkuna ilahdutti erilaisuudellaan.

  tvoitto@gmail.com

  VastaaPoista
 18. Torstain tunnelmat miellytti erityisesti. Värit, kuosit ja se sellainen rough around the edges-meininki.

  VastaaPoista
 19. torstain tunnelmia , aivan ihana piristyspilleri :) pkkirsi@suomi24.fi

  VastaaPoista
 20. Perjantaipostaukset ja kukat.
  Riitta.m.lehtonen@luukku.com

  VastaaPoista
 21. Perjantaifiiliksiä-postauksen kuvat minunkin suosikkejani :-) Myös Torstain tunnelmia miellyttää :-)
  marika.nikula@luukku.com

  VastaaPoista
 22. Teillä on hyvä valikoima ja tulee usein selattua nettikauppaa. Webshopin valikkoja voisi selkeyttää laittamalla ne aakkosjärjestykseen ja erottamalla brändit ja valikko-otsikoinnit "sisustus", "kattaus", "herkut" yms. omiin osioihin. Riittää ihan, että jättää vaikka yhden välilyönnin listaukseen. Päällimmäiseksi voisi jättää edelleen "Ihan uudet" ja "Näyteikkunassa". Jotenkin silmä pystyy lukemaan nopeammin koko kattauksen, jos siinä on jokin logiikka :)

  En ole vielä liikkeessä käynyt, mutta selailin vanhoja postauksia ja näyteikkunassa miellyttäisi erityisesti herkut, kristallilasit, kivat printit.. ja henkilökohtaisesti mustavalkoisuus, kirkas lasi, juutti ja pienet värilliset yksityiskohdat :) Nuo tammikuu herkkukuu -postauksen jutut jäi nyt kummittelemaan siten, että taidanpa ottaa projektiksi tuoda siskoni maaliskuussa Cillasiin shoppailemaan, kun tulee visiitille Helsinkiin.

  fevejii@gmail.com

  VastaaPoista