lauantai 14. helmikuuta 2015

Ystävänpäivän tunnelmia

Putiikilla on ollut melkoisen rauhallinen, mutta mukava viikko. Top kymmenen myyntilistalta löytyy pääasiassa vanhoja tuttuja Cilla's TISKI ja KÄSI -pesuaineita, Hobstareja, herkkuja, huiveja ja kosmetiikkaa. Ihan uudet Miiko -tuotteet ovat myös ilahduttaneet monia teistä ja leikkulautoja ja pannunalusia on päässyt useisiin uusiin koteihin. 
Putiikilla on myös pieni erä kivoja käpypalmuja ja yrttiruukkuja tuomassa keväistä ilmettä. Valon määrä alkaa pikkuhiljaa lisääntyä ja yrtteillä alkaa olla selvitymismahdollisuuksia keittiöiden ikkunalaudoilla. Niiden avulla saa helposti keväistä ilmettä keittiöön. 

Suosittuja Bloomingvillen hyllymoduuleja on myös myyty kivasti viime viikkojen aikana. Viimeisiä viedään näiden osalta ja nyt kannattaa olla nopea, jos mielit näitä omaksesi. Bloomingvillen astiakuorma antaa vielä odotuttaa, mutta tulossa pitäisi olla viimeistään viikon 9 aikana. 


Herkkutuotteisiin odotamme ensi viikolla isoa täydennyslähetystä Renée Voltairelta. Suosittua vadelmalla ja mustikalla maustettua Crunchy Granolaa, raakapuuroa, inkivääri-mangokarkkeja ja monia muita suosikkeja on tulossa lisää. 
Kylpyhuonetuotteisiin saimme juuri lisää Pisa Designin videonauhoista punottuja suuria meikkilaukkuja. Nyt niitä löytyy taas mustana, kullanvärisenä sekä puna-valkoraidallisena. House Doctorin metallilankakorit puolestaan ovat taas kerran loppumaisillaan. Vieläköhän olisitte näitä vailla? 

Kuvien tuotteita pääset tutkailemaan täällä: Cilla's Webshop.


Tulppaanikimppu osoittautui autessaan yltiöromanttiseksi, pitsireunaiseksi papukaija-tulppaanimereksi. No, sehän sopii tähän päivään mitä mainioimmin ja toivotankin vielä kertaalleen kaunista, suloista, romanttista ja ennen kaikkea onnellista ystävänpäivää kaikille siellä ruutujen toisella puolella!2 kommenttia: