maanantai 2. helmikuuta 2015

Paqhuis julisteet -15%

Cilla's synttäriviikko jatkuu julistekampanjalla. Hollantilaisen Paqhuisen ihastuttavia sisustusjulisteita on jälleen saatavilla. Paqhuis on syntynyt ystävysten Femken ja Karjlijn luovista ideoista. Heidän missionaan on luoda kauniita ja hauskoja julisteita ja kortteja jotta elämä olisi vähän iloisempaa. Julisteet ovat ostettavissa tänään tiistaina (2.2.) 15% alennuksella Viipurinkadun putiikilla ja webshopissa. Webshopista löytyvät täältä: klik.


Cilla's valikoimassa aikaisemmin ollut Do Small Things With Great Love -juliste on saanut seurakseen kaksi muutakin julistetta. Liikuttavan suloinen I Love You To The Moon And Back sopii kenelle tahansa läheiselle seinän koristeeksi. Let's Camp Under The Stars on puolestaan kuin tehty lastenhuoneiden ilostuttajaksi. Kaikki sopivat myös mainiosti yleisiksi piristyttäjiksi koteihin.
Kaksi ensimmäistä ovat 40x50cm kokoisia ja sopivat sellaisenaan standardikokoisiin kehyksiin. Let's Camp Under The Stars -juliste on hieman pienempi ja sopii hienosti esim. paperiteipeillä kiinnitettäväksi. Se sopii myös hieman lyhennettynä 30x40cm kokoisiin kehyksiin. Suuremmat julisteet on painettu kiiltävälle tukevalle paperille ja pienempi telttajuliste mattapintaiselle paperille.

Muistattehan myös synttäriviikon arpajaiset. Kaikkien viikon aikana putiikilla vierailleiden ja webshopissa ostoksilla käyneiden kesken arvotaan huikea määrä upeita palkintoja, kuten Becksöndergaard huiveja, Hipanema rannekoru, Cilla's pesuaineita ja paljon muuta ihanaa. Tervetuloa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti