tiistai 3. helmikuuta 2015

Becksöndergaard -15%

Synttärihulinat jatkuvat tiistaina 3.2. Becksöndergaard -kampanjalla. Kaikki sarjan tuotteet myydään tänään 15% alennuksella. Valikoimissamme on runsaasti erilaisia villa-silkki-, puuvilla- ja modaalisekoitehuiveja. Ihania keväisen kirkkaita värejä sekä klassisia sävyjä ja kuoseja. Tästä pääset suorinta tietä ostoksille: Cilla's Becksöndergaard.

Becksöndergaard -huivit saapuivat Cilla'siin ensimmäisen kerran syksyllä 2012. Muistan miettineeni tarkaan sitä, voiko piensisustustus- ja kodintuoteita myyvässä webshopissa myydä uskottavasti  huiveja. Mitähän asiakkaani siitä ajattelevat? Empiminen osoittautui turhaksi ja ensimmäiset huivit myytiin nopeasti. Ensimmäisessä lähetyksessä oli Laughing Skull-, Supersize Nova- ja vastaavia ikimuistoisia ja klassikkokuoseja.
Nykyisin huivit ovat merkittävä osa Cilla's tuotevalikoimaa. Huiveja saapuu meille lähes kuukausittain ja koetamme valita laajasta valikoimasta useisiin eri tyyleihin sopivia värejä ja kuoseja. Seuraamme trendejä, mutta valitsemme mukaan aina myös klassikkohuiveja. Tässä pieni pala menneiltä ajoilta, 2013 vuoden loppuvuoden hienohelmoista: Klik.

Usein mallistosta nousee esiin hittejä, jotka viedään suorastaan käsistä. Joskus tulee myös valittua huiveja, jotka eivät tunnu millään löytävän omistajaansa. Kunnes sitten yhtenä päivänä putiikille astelee asiakas, joka ottaa huivin käteensä ja toteaa, että siinäkö sinä olet, minun uusi lempihuivini?

Huivien kanssa työskentely on todella antoisaa. Tuntuu palkitsevalta, kun asiakas palaa meiltä ostettu huivi kaulassaan ja kertoo käyttävänäsä sitä paljon tai webshop-asiakas laittaa palautetta onnistuneesta huiviostoksesta. Tuntuu myös kivalta päästä valitsemaaan kanssanne huiveja eri asuihin ja tilanteisiin sopien, kuten esimerkiksi tärkeille ensitreffeille.
Becksöndergaard -huivien erinomaisuus piilee upeissa materiaaleissa ja käsinpiirretyissä kuvioissa. Osa huiveista myös painetaan käsin. Minä pidän paljon myös siitä, että mallisto uudistuu rohkeasti. Usein seuraavaa mallistoa valitessani kuosit näyttävät hieman vierailta, mutta olen oppinut luottamaan kuvioiden ja värityksien kantavan ja olevan iskussaan juuri silloin kun mallisto tulee myyntiin. Ihanaa on myös se, etteivät nämä huivit jäljittele muiden suunnittelijoiden kuoseja, vaan ovat rohkeasti suunnannäyttäjiä.

Tervetuloa putiikille sovittelemaan kevään huiveja. Muistattehan myös, että synttäriviikon (1.-7.2.) välisenä aikana putiikilla käyneiden ja webshopista ostoksia tehneiden kesken arvotaan useita upeita palkintoja. Mukana on myös kaksi Becksöndergaard huivia, ankkuri-raitakuvioinen villasilkkihuivi ja sähäkän pinkki tähti-puuvillahuivi. Tervetuloa ostoksille!

Kuvat: Becksöndergaard


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti