keskiviikko 11. syyskuuta 2013

Iris Hantverk uutuuksia


Saimme tänään ihania uutuuksia Iris Hantverkilta. Cilla's Feel Good Webshopin suosikkeja ovat tähän asti olleet harja- ja rikkalapiosetit ja wc-harjasetit. Suloisia kylpyharjoja on myös ostettu moniin koteihin ja tämän syksyn uusi hitti tuntuu olevan Iriksen sieniharjat. 


Uusia tuotteita tuli runsaasti Keravan Bedmil & Cilla's putiikille ja saamme ne pian myös webshopiin esille. Keravan putiikilla on perjantaina Iris Hantverk -päivä ja tuotesarjan edustaja on paikalla klo 14. -18.00. Tutustusmistarjouksena annamme tuotteista 10% alennuksen koko perjantaipäivän ajan. Alennus on voimassa myös Webshopista tehdyissä tilauksissa ja se aktivoituu alennuskoodilla: IRIS. 

Uutuuksina saimme valikoimiin taikinaleikkureita ja leivontaharjoja. Nämä kauniit keittiövälineet ovat todella käytännöllisiä leipurin apuvälineitä. Tampioca- ja bassine-kuiduista sekä öljytystä koivusta valmistetusta juures-/pataharjasta tuli myös kätevä pienempi versio. 

Taikinaleikkuri ja leivontaharja tositoimissa. 

Valikoimiin tuli myös näppärä harjanaulakko sekä kylpyhuonesarjaan kuuluva naulakkoteline. Niin ja sitten vielä aivan ihana parvekeharja. Vai mitäs pidätte kuvan harjasta? Lisää juttua uutuustuotteista tulossa pikkasen myöhemmin. Tästä pääset Webshopin Iris Hantverk -osastolle: Cilla's Iris Hantverk.

Ihanaista keskiviikkoiltaa!Kaikki postauksen kuvat ovat Iris Hantverkin kuvia. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti