maanantai 16. syyskuuta 2013

Uudet Pukka yrttiteet

Sopivasti ilmojen viilentyessä saapui putiikille ja webshopiin uudet Pukka -yrttiteet. Valikoimat täydentyivät kolmelle uudella maulla. Pukka -yrttiteet ovat sertifioitua luomutuotantoa ja raaka-aineet ovat todella korkealuokkaisia. Pakkaukset ovat myös kivan näköisiä. Pieniä arjen piristäjiä ja kaunistajia nämäkin. Cilla's webshopiin pääset tästä.


Lemongrass & ginger on raikas ja piristävä tee. Sitruunaruohon aromi sopii hienosti suositun L:a Bruket sitruunaruoho tuoteperheen kanssa. L:a Bruket sitruunaruoho tuoksukynttilä palamaan, Lemongrass & ginger -teetä Mateus jumbomukiin hautumaan ja sumuisen utuinen aamu kirkastuu välittömästi.Licorice & cinnamon on herkullinen sekoitus lakritsanjuurta, kanelia, kaakaopapuja ja kaardemummaa. Lakritsanjuuri makeuttaa teetä ihanasti ja se toimii hyvänä iltapäivän makeanhimon taltuttajana. Kaneli lämmittää teen makumaailmaa ja tekee siitä kivan ajankohtaisen. Licorice & cinnamon toimii myös hyvänä kahvinkorvikkeena. Ei haittaa, vaikka iltapäivän viimeiset kupposet tulisi korvattua elimistöä hellivillä yrttiseoksilla kofeiiniin sijaan.


Relax on puolestaan ihana ilta-ajan rauhoittumishetken tee. Tiedättehän ohjeistukset siitä, miten iltaisin pitäisi ehtiä rauhoittua ennen nukkumaan menoa. TV:n katselua pitäisi välttää, tietokoneet pitää suljettuina ja antaa mielen levätä päivän hulinoista. Relax -teesekoituksessa on kamomillaa, makeaa fenkolinsiementä ja rohtosalkoruusunjuurta. Villasukat jalkaan, hyvä kirja käteen ja kupillinen Relax -teetä. Tervetuloa hyvä yöuni!

2 kommenttia: