keskiviikko 25. syyskuuta 2013

Moottoriurheilua ja muotihuiveja

Putiikin pitäjällä pitää pikkasen hoppua, kun huomiseksi aamuksi pitäisi ehtiä (liian) aikaiseen Sardinian koneeseen. Siippani ajaa Six Days Of Enduro -joukkuekisassa ja käyn häntä paikan päällä kannustamassa.Merja hoitaa Bedmil&Cilla's putiikkia viikonlopun yli ja minä olen taas remmissä ensi viikon keskiviikkona. Tästä illasta, klo 18.00 eteenpäin tehdyt tilaukset postitetaan poikkeuksellisesti vasta keskiviikkona 2.10. Kiitokseksi ymmärryksestänne pakkaamme 30.9. mennessä tehtyihin tilauksiin hyvitykseksi mustan5101 -tiskirätin.


Reissun kunniaksi laitamme myös kaikki BECKSÖNDERGAARD puuvillahuivit, Cosmetic star -pussukat sekä Star keyring -avaimenperät 15% alennukseen. Kampanja alkaa nyt ja on voimassa 1.10.2013 saakka. Alennus aktivoituu tilauksen esikatselutilassa kampanjakoodilla: BECKSU.

Nyt kannattaa käydä ostamassa tähtihuiveja ja pussukoita kauniissa syksyisissä sävyissä. Pussukat ja avaimenperät toimivat myös kivoina lahjaideoina, eikä nyt ole ollenkaan liian aikaista hankkia joulumuistamisia. Alennus on voimassa myös Bedmil&Cilla's putiikilla.

Tulipahan sujuvasti moottoriurheilua ja muotihuiveja samaan postaukseen. Sellaista se on tämän puotipuksun elo tänä syksynä. Pirtsakkaa päivää kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti