sunnuntai 1. syyskuuta 2013

L:a Bruket tumma vanilja

Syyskuun ensimmäiselle päivälle osuivat todelliset syyskelit. Vettä alkoi sataa jo yöllä ja miehekkäitä kuuroja on ryöpsähdellyt pitkin päivää. Syksyisen sadepäivän kunniaksi laitoin kynttilät palamaan ja meinaan pulahtaa lämpimään kylpyyn.

Saimme viime viikolla uusia tuotteita L:a Bruketilta. Ihanasta käsivoiteesta kerroinkin jo sitruunaruohon tuoksuisessa postauksessa. Uutena kylpy- ja käsisaippuatuoksuna tuli valikoimiimme tumma vanilja. Meinasin kokeilla sitä kylvyssä tänään. Pakkauksen mukaan saippuan eteeriset öljyt vaikuttavat rentouttavasti ja hoitavasti. Kuulostaa hyvältä sateisen sunnuntain varalle!


Tumman vaniljan tuoksu ei ole tyypillinen vaniljatuoksu. Saippuassa ei ole käytetty olleenkaan synteettisiä hajusteita, vaan ainoastaan eteerisiä öljyjä. Parfyymiteollisuudessa käytetään yleisesti synteettistä vaniliinia, jonka tuoksu poikkeeaa melkoisesti luonnollisesti uutetun vaniliinin tuoksusta.


Tumma vanilja -saippua, Iris Hantverkin kylpyammeharja ja the Organic Companyn hiuspyyhe valmiina lähtöön!
Tämän saippuan tuoksu on aikaisemmista Cilla's webshopin valikoimien L:a Bruket saippuatuoksuista haastavin. Siinä on selvästi erotettavia puu- ja juurituoksuja. Minun nenääni siinä on myös vähän nahan tuoksua. Hyvin juureva ja tummanpuhuva tuoksu, jossa on kuitenkin vaniljan lämpöä ja pyöreyttä mukana. Se sopii myös todella hyvin miehille, mutta on mielestäni kuitenkin täysin unisex-tuoksu. Upea viilenevien kelien tuoksu kaikille rohkeille ja voimakkaista tuoksuista pitäville.

Miten siellä päässä vietetään sunnuntaita? Käyköhän kukaan muu keskellä päivää kylvyssä tai saunassa kuin minä? Rentouttavaa sunnuntaita kaikille!


2 kommenttia:

  1. Ihania kuvia jälleen Cilla.
    Blogissani olisi sinulle haaste - olisi mukavaa jos ennättäisit siihen tarttumaan :)

    t.Sanna

    VastaaPoista
  2. Kiitos Sannasein. Iloista viikkoa sinulle! :)

    VastaaPoista