lauantai 31. elokuuta 2013

Poikkea putiikissa

Keravalla järjestetään Poikkea Putiikissa -tapahtumaviikko 9. - 14.9. ja Bedmil & Cilla's on tapahtumassa mukana. Putiikissamme on tapahtumaviikon aikana paljon kampanjoita ja tuote-esittelyitä. Tarkempaa aikataulua ja infoa on tulossa lähempänä ajankohtaa.

Uudet Compagnie de Provence -sarjan pyykinpesuaineet putiikilla.

Uusia ihanuuksia on myös pian saapumassa mm. House Docotorilta. Saamme lisää suosittuja metallilankakoreja ja mustia bambukorjea. Bambukoreihin tulee myös uusi, suurempi matalamallinen koko. Tilasimme myös kauniita lasisia säilytys/näyttelylaatikoita ja korurasioita sekä aina niin tarpeellisia keittiön pikkupurkkeja ja paljon muuta kivaa.

Suosittuihin mustiin bambukoreihin on tulossa uusi, suurempi matalamallinen koko.

Glorian Ruoka&Viini -lehdessä esillä olleet "kruunusäilykepurkit" ovat tulossa valikoimiimme. 

Poikkea Putiikissa -viikon aikana 13.9. perjantaina ja 14.9. lauantaina pidetään myös Bedmil & Cilla's rompetori. Pihakirppikseltämme löytyy paljon hyviä poistohintaisia tuotteita. Mukana on lopetettujen mallistojen loppuvarastoa sekä kuvauksissa käytettyjä ja edullisesti myytäviä tuotteita.

Tapahtumaviikkoa odotellessa kannattaa käydä jo piipahtamassa meillä. Kollega Merja tuo lähes päivittäin  putiikille jotain uutta ja mielenkiintoista, kuten hauskan porojakkaran, jota minun oli tarkoitus kuvata nähtäväksenne. Se oli kuitenkin myyty, ennenkuin ehdin kamerani kanssa paikalle. Uusia on kulemma tulossa Sipoon Bedmilistä ihan lähipäivinä. Yritän tällä kertaa olla nopea ja heti paikalla kamerani kanssa. Webshopiin pääset kurkistamaan tästä: klik.

Iloista lauantaita kaikille!


2 kommenttia:

 1. Ihania uutuksia kauppasi taas pullollaan.
  Toivottavasti nähdään pian.

  Mukavaa viikonloppua

  t.Sanna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Sanna, tulethan pian käymään putiikilla! Viikonloppuja! :)

   Poista