torstai 22. elokuuta 2013

Hyväntuoksuinen lähetys Marseillesta

Cilla's webshopin ja putiikin pesuainevalikoima täydentyi äskettäin Compagnie de Provence -tuotesarjalla. Tuotteet ovat nyt webshopissa ja putiikissa esillä. Valmistajasta ja tuotteiden taustoista kerroin aikaisemmassa postauksessa.

Ehdin tänään tehdä vähän lähempää tuttavuutta tuotteiden kanssa. Pesin kaksi koneellista pyykkiä, toisen kukkaisen makeahkolla Alpilles-pesuaineella ja toisen raikkaan hedelmäisellä Luberon-pesuaineella. Alpillesissa tuoksuvat appelsiini, greippi, viikunankukka, laventeli ja seetripuu. Luberonissa puolestaan bergamontti, mandariini, jasmiini ja salvia.Pesuaineet ovat hienopyykille tarkoitettuja, mutta sopivat hyvin kaikelle kone- ja käsipyykille. Pesuaineet pohjautuvat korkealuokkaisiin kasvipohjaisiin raaka-aineisiin ja tuoksut ovat lähes kokonaan eteerisistä öljyistä. Tuoksut ovat selkeät ja erottuvat, mutta eivät jää pyykkiin liian pitkäksi aikaa tuoksumaan. Marseille-saippuapohjaisiin pesuaineisiin on lisätty silkkiuutetta ja ne pesevät pyykin hellävaraisesti, ilman syntteettisiä kirkasteita ja tensidejä.En myöskään malta olla nuuskuttelematta ja ihailematta Version Originale sarjan kolmea kaunista palasaippuaa. Marseille-saippuapohjaisten palasaippuoiden tuoksuina on Black Jasmin (iiristä, ruusua, santelipuuta ja mustappuria), Incence Lavender (laventelia, sitruksia, kaardemummaa ja santelipuuta) ja Anise Patchouli (bergamonttia, korianteria, tähtianista, ruusua ja patsoulia). Saippuat ovat myynnissä yksittäin, mutta mielestäni näistä saisi kivan kolmen saippuan lahjasetinkin. Mitäs olette mieltä?

Hyväntuoksuinen lähetys on nyt Webshopissa ja Bedmil & Cilla's Keravan putiikilla esillä. Tervetuloa tutustumaan!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti