Kiitos mukavasta yhteistyöstä Suvi ja Mika. Toivottavasti tapaamme näissä merkeissä vielä. Projektista ja sen taustoista voi lukea lisää täältä. Toivon myös, että reseptisarjasta syntyi ideoita Cilla's blogin lukijoille. Muistattehan syödä hyvää ja lähellä tuotettua lihaa ja kattaa herkulliset annokset arvoisilleen, kauniille astioille. Ja jos tuntuu ettei aina jaksa kokkailla kotona, on käynti ruokaan intohimoisesti suhtautuvassa ravintolassa paikallaan.
Grillattua naudanlapaa, paahdettua
perunaa ja salaattia
600 g lapaa (mieluiten lavan yläosa = iron steak)
Suolaa ja mustapippuria myllystä
Ota naudanlapa huoneenlämpöön ajoissa. Leikkaa lavasta sen
yläosa, eli ns. iron steak osa irti. Voit myös käyttää koko lavan.
Hiero suolaa ja mustapippuria huoneenlämpöisen lihan pintaan. Grillaa lihan pinta kuumalla grillillä. Jatka lihan
kypsentämistä uunissa, kunnes sisälämpötila 59,5 astetta. Kääri liha folioon ja anna vetäytyä vähintään varttitunnin ajan.
Paahdettua perunaa ja salaattia
Edelliseltä päivältä jääneitä keitettyjä kesäperunoita
Lehtisalaatin ydinosaa, eli sydänsalaattia
Hyvää oliiviöljyä, merisuolaa ja mustapippuria myllystä
Paahda grillissä edellisenä päivänä, hyvässä suolavedessä
keitettyjä perunoita.
Revi sydänsalaattia ja paloittele retiisiä raikastukseksi. Lorauta
päälle hyvää oliiviöljyä ja merisuolaa myllystä.
Leikkaa vetäytyneestä lavasta annoskokoisia paloja ja laita kauniisti tarjolle lämpimien perunoiden ja hyvällä oliiviöljyllä maustettun sydänsalaattin kanssa.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti