sunnuntai 25. elokuuta 2013

L:a Bruketin sitruunaruohon lumoissa

Eilisten hääjuhlien huumassa laitoin juuri L:a Bruketin sitruunaruoho-tuoksukynttilän palamaan ja nyt ihanat sitruksisen yrttiset aromit viipyilevät huoneilmassa. Sitruunaruoho kylpy- ja käsisaippuaa tulin hehkuttaneeksi jo tyttökaverilla kylässä -postauksessa. Samainen sitruunaruoho on myös pääosassa suositussa L:a Bruket tiskiaineessa. Nyt tätä raikasta ja energistä tuoksua voi nautiskella myös tuoksukynttilän muodossa.
L:a Bruketin tuoksukynttilät ovat korkealuokkaisia soijavahakynttilöitä. Kynttilä on pakattu kauniiseen lasipurkkiin ja sen paloaika on 35 tuntia. Cilla's webshopin ja putiikin valikoimista löytyy sitruunaruohon lisäksi laventelin- ja greipintuoksuisia tuoksukynttilöitä. Ostoksille webshopiin pääset tästä: klik.
Oletteko muuten kiinnittäneet huomiota L:a Bruketin tuotteiden nimien yhteydessä oleviin numeroihin? Tuotteet on identifioitu nimen lisäksi numeroin ja mietin tuossa juuri, että milloihan suosittuja tuotteita aloitetaan kutsua niiden numeroilla. "Oletko jo kokeillut ysikakkosta?" tai "oliko sun mielestä kuusseiskan tuoksu yhtä hyvä kuin viiskutosella?".Ysikakkosesta puheen ollen, sitäkin saa nyt meiltä. Jos et ihan vielä muista numeroita ulkoa, niin selvennettäköön, että se on käsivoidetta. Salvian, rosmariinin ja laventelin eteerisillä öljyillä ja sheavoilla rikastettu käsivoide on hyvin ravitseva, mutta ei jätä käsiä tahmaiseksi. Eteerisillä öljyillä on myös miedosti antiseptinen vaikutus. Voide on pakattu alumiiniväriseen tyylikkääseen tuubiin.

Huumaavan tuoksuista sunnuntai-iltaa kaikille!


2 kommenttia:

  1. Niin hienoja kuvia! Numeron viiskutosen mä ainakin muistan, sen ihanan laventelituoksukynttilän, jonka tuoksuttelusta vielä nautin :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos Katja! "Viiskutonen" :) on myös minun suosikkini. Laventeli sopii myös loistavasti huonetuoksuksi, varsinkin pimeneviin ja viileneviin iltoihin! :)

    VastaaPoista