lauantai 3. elokuuta 2013

Tyttökaverilla kylässä

Kesäni odotetuimpia asioita oli illanvietto ystävättereni luona edellisellä viikolla. Tapailemme useita kertoja vuodessa, mutta kuulumisten syvällisempi päivittäminen jää lasten kanssa vähän huonommalle tolalle. Nyt on maailma taas mallillaan ja samalla kesäloma taputeltu siltä osin pakettiin.

Ystävättäreni on myös Cilla's webshopin kanta-asiakas ja oli ihanaa nähdä oman kaupan tuotteita hänen kotiinsa sijoiteltuna. Huomasin myös sen, ettei suutarin lapsella oikeasti ole aina kenkiä. Ystävättärelläni suihkussa käydessäni käytin ensimmäistä kertaa L:a Bruketin Sitruunaruoho-kylpysaippuaa. Olin toki tuoksutellut sitä pullosta aiemmin, mutta nyt vasta tein sen kanssa lähempää tuttavuutta.

Peugeot maustemyllyt odottivat salaattia Oisoioin bambukulhossa.

The Organic Companyn ja Himlan kangasservietit olivat kauniisti esillä keittiössä. 
Bloomingvillen  Caffe Latte mukit ja kulhot!
L:a Bruketin Sitruunaruoho-kylpysaippuan sitruksisen yrttinen tuoksu oli todella raikas ja piristi mieltä suihkun yhteydessä. Ei sillä että mieli olisi ollut alakuloinen. Maailmanparantaminen vaan venähti aamun pikkutunneille ja piristävä aromaterapia oli seuraavana aamuna erittäin tervetullutta!


Tein juuri uuden tilauksen L:a Bruketilta. Käsi- ja kylpysaippuoihin on sitruunaruohon ja muiden tuttujen lisäksi tulossa uusia tuoksuja. Minulta on myös kyselty L:a Bruketin käsivoidetta, jota lisäsin tulevaan tilaukseen. Niin, ja tietysti myös sitä jo kuuluisaksi tullutta sitruunaruoho-rosmariinitiskiainetta. Se taitaakin olla yksi Cilla'sin myydyimmistä tuotteista.

Aurinkoista helleviikonloppua kaikille!

4 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Olet Reetta ihan oikeassa. Toivottavasti pian tavataan samaisessa osoitteessa. :) Ihanaa lomaviikkoa!

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Niin on Irmastiina. Ystävien kanssa pitäisi viettää enemmin aikaa, kun siitä saa niin paljon hyvää energiaa. Iloista viikkoa sinne Ruusukumpuun! :)

   Poista