torstai 15. elokuuta 2013

Becksöndergaard uutuuksia

Odottavan aika on pitkä. Cilla's webshopin Becksöndergaard-huivihyllyt kolisivat pitkään lähes tyhjyyttään ja sain teiltä jo useita kyselyitä huiveista. Odottaminen kuitenkin kannatti ja saimme tänään uusia ihanuuksia. Huomisesta eteenpäin uutuudet löytyvät myös Keravan Bedmil & Cilla's putiikista.

Huivien lisäksi saimme kivoja tähtikuvioituja kangaskasseja kahdessa eri värissä. Toinen on viinipunainen ja toinen kaunis vaaleanharmaa. Molemmissa on hienot glittertähdet. Viininpunaisessa hopeanhohtoinen punasävyinen ja harmaassa lyijynharmaa tähti. Kassien koko on 42 x 48cm ja siihen mahtuu hienosti 15" laptop topatussa suojuksessa. Ihanan rento, mutta pirtsakka kassi sekä arkeen että työkäyttöön.


Muitakin uusia tuotteita löytyy valikoimista ja huiveja on vielä toinen lähetys saapumassa myöhemmin. Tänään saapuneista huiveista minun suosikikseni nousi Winter tulip -huivi. Huivia on sekä light grey että rose red -väreissä. Punasävyinen rose red näyttää tosi kivalta viininpunaisen tähtikassin kanssa. Pitäisiköhän nyt vaihtaa jo vähän sykysyisempiin sävyihin?


Cilla's Becksöndergaard tuotteet ovat esillä täällä. Millainen on sinun suosikkihuivisi? Entä joko sinä olet vaihtanut kesän vaaleammat sävyt syyskesän tummempiin ja syvempiin sävyihin?

Kiitos myös kaikille haluaisimme valokuvan kodistasi -postauksen kuvakisaan osallistuneille! Kuvia on tupasahdellut sähköpostiini mukavasti ja on ollut todella kivaa päästä kurkkaamaan koteihinne. Kilpailu on voimassa 19.8. asti, joten vielä on aikaa kuvata Cilla'sin tuotteita arjessanne. Kilpailuun osallistuneiden kesken arvontaan 50€ arvoinen lahjakortti Cilla's webshopiin tai Keravan liikkeeseen.

Iloista loppuviikkoa everyone!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti