tiistai 6. elokuuta 2013

L:a Bruket tuoksukynttilät

Helteisenä päivänä ei vielä kynttilät liiku mielessä, mutta illat ovat jo mukavan hämyisiä. Elokuun lumo piilee juuri lämpimiä päiviä seuraavissa tunnelmallisissa illoissa. Kynttiläsesonkia voi käynnistellä vaikkapa tuoksukynttilöillä.


L:a Bruket (lausutaan muuten Lilla Bruket) tuoksukynttilät on valmistettu sertifioidusta luomusoijavahasta ja ne on pakattu kannellisiin lasipurkkeihin. Kynttilät myydään kivoissa pahvipakkauksissa ja ne toimivat näyttävinä lahjoina sellaisenaan. Cilla's webshopista löytyy kahta eri tuoksua. Greippi piristää mieltä ja laventeli rauhoittaa ja antaa uutta energiaa.Kumpi on sinun suosikkisi? Entä oletko sinä jo polttanut kynttilöitä tänä kesänä? Ihanaa elokuista tiistaita kaikille!

3 kommenttia:

 1. Ihanan näköisiä kynttilöitä! Greipintuoksuista olis kiva polttaa aamupalan yhteydessä ennen töihinlähtöä. Tekeepä mieli hankkia tuollainen! Minkäkokoinen tuo lasipurkki on (korkeus ja halkaisija)..mietin vaan, jos purkkia voisi hyötykäyttää myös loppuunpolttamisen jälkeen...

  VastaaPoista
 2. Kiitos Katja! Lasipurkin korkeus pohjasta kannen yläosaan on 10cm ja halkaisija on 8cm ja kannessa on tiiviste. Loistoidea tuo jatkokäyttö. Minulle tuli ekaksi mieleen pumpulipuikot ja pumpulilaput. Joulun alla sinne voisi kätkeä vaikka glögin rusinamantelit. :) Energisiä elokuun aamuja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vastauksesta! Purkki on sitten ihan hyvänkokoinen, ja tuo pumpulipuikot tai pumpulilaput on oiva idea! Täytyypä laittaa tilaus menemään! Olen ihastellut niin monia tuotteita kaupassasi, mutta aloitan sitten tästä tuoksukynttilästä, kynttiläfriikki kun olen!

   Poista