maanantai 5. elokuuta 2013

Ekoluksustuoksun voittaja on...

Suurenmoinen kiitos kaikille Vamppina New Yorkissa tuoksuarvontaan osallistuneille. Teitä olikin ennätysmäärä ja oli kutkuttavan ihanaa lukea kommenttejanne tuoksu- ja  kynsilakkavalinnoista. Puotipuksu oli myös mielissään kun huomasi uusien tuotteiden saavat paljon mielenkiintoa osakseen.Esikoiseni, joka on tänään ensimmäistä päivää eskarilainen, sai kunnian toimia onnettarena. Tatuoitu miehenalku suoritti tehtävän asianmukaisesti silmät peitettyinä ja rummunpäristysten saattelemana. Voittajalapussa luki: Hiidenuhma, suurenmoiset onnittelut!

Hiidenuhma kirjoitti näin:

Olet löytänyt ihania tuoksuja ja kynsilakkoja Cilla'siin. Pohdin pitkään kumpi tuoksu virkistävä vai feminiininen. kesän jälkeen olo on virkistäytynyt, joten päädyin Vamp à NY -tuoksuun. Kynsilakkojen värit olivat kauniita ja oma suosikki löytyi heti: oranssinen Hippie Chick – täydellisen ihana sävy! Mukaan arvontaan :)

Tässä muutamia poimintoja muista ihanista kommenteista:

Oma suosikkini olisi kuvailun perusteella varmaankin Honore's Trip ja siihen yhdistäisin lakoista sävyn Bohemian. Tässähän melkein alkaa tehdä mieli mennä suihkauttamaan tuoksua kylppäriin ja lakata kynnet, vaikka nukkumaan olin matkalla :).

Honore's Trip jos kerran ihan pakko valita näistä ihanuuksista. Sitrustuoksu on muutenkin sellainen, että voisin kylpeä pulikoida sitrustyyppisissä tuoksuissa. Näiden tuoksujen visuaalinen lookki kolahtaa ihan satasella. Honore's Trip yhdistäisin ilman muuta Kure Bazaar Kynsilakka Urban 14 18,50€, näillä viipottaessa olisin aurinkoisena koko päivän! 

Tähän teemaan liittyen on kerrottava tuoksukoulutuksessa kuulemani tarina erään ranskalaisen muotitalon edustajan sanoista, kun joku oli kysynyt mihin tuoksua oikeaoppisesti laitetaan. Herra oli ohjeistanut, että niihin paikkoihin joihin toivoisit saavasi suudelman :) Ihanaa loppukesää sinulle Cilla!


Hiidenuhman tuoksuva paketti lähtee pian postiin. Nimimerkin alta löytyy muuten hyvä ruokablogi, klik, jota kannattaa käydä kurkkaamassa. Minä meinaan ainakin kokeilla vihreitä valkosipulipapuja heti tänään!

Loistavaa ja kaunista viikkoa kaikille!1 kommentti:

  1. Oi, voitin arvonnassa. Kiitos sinulle ja arvan vetäjälle, esikoisellesi. Kohta minä tuoksun aivan ihanalle, maltan tuskin odottaa!

    Punastuin mielihyvästä, kun mainitsit blogini :) Kiitos.

    VastaaPoista