perjantai 23. elokuuta 2013

Hippie Chic is back

Ekologiset ja upean sävyiset Kure Bazaar kynsilakat ovat olleet todella suosittuja Cilla's Webshopissa sekä Keravan putiikilla ja suosituimmat värit pääsivät valitettavasti jo loppumaan. Saimme tänään uuden kynsilakkalähetyksen ja nyt Hippie Chic, Bohemian, Corso 22 ja muut suosikit ovat taas valikoimissa.

Näiden lisäksi valikoimiin pääsi muutama uusi, syksyisen kaunis sävy. Miltäs kuulostasi Khaki tai Phenomenal? Khaki on nimensä mukaisesti kauniin himmeän vihreä ja Phenomenal upean syvä luumuinen violetti. Nämä ovat jo Keravan putiikilla esillä ja ihan pian myös webshopissa.
Saimme myös Becksöndergaardilta paljon huiviuutuuksia. Ihanan pehmeitä ja runsaita E-Hearts Of Wool silkki-villasekoitehuiveja, suuritähtisiä E-Twilight Star puuvilla-tähtihuiveja ja leopardikuvioisia E-Little Leo-puuvillahuiveja. Käy katsomassa uusin valikoima täällä. Huivien ja niihin kauniisti sointuvien kynsilakkojen avulla on helppo loihtia paljon uutta ilmettä pukeutumiseen.

E-Twilight Star Dull Green Green ja Slate Gray -huivit.


Hippe Chic ja Bohemian E-Little Leo Dull Green -huivin kaverina.

Minä lähden ihan pian kauneusunille ja valmistautumaan huomiseen suureen päivään. Rakas kummityttöni astelee huomenna alttarille puolisonsa kanssa. Ihana juhlapäivä tiedossa! Poikien kravaatit ovat ojennuksessa ja oma mekko silitettynä hengarilla odottamassa. Nyt pitäisi vielä keksiä, että mikä olisi oikea kynsilakkasävy fuksianpunaisen mekon kaveriksi. Hillityn tyylikäs nudesävy vai mekon sävyyn sointuva fuksianpunainen. Mitäs ehdottaisit?

Aurinkoista viikonloppua!

2 kommenttia: