keskiviikko 21. elokuuta 2013

Kuvia kodeistanne ja arvonnan voittaja!

Pyysimme teiltä kuvia tuotteistamme kodissanne Haluaisimme valokuvan kodistasi -postauksessa. Suuret kiitokset kaikille kuvia kodistanne lähettäneille! Sähköpostilähetyksiä saapui mukavasti ja availimme jokaista lähetystä jännittynein mielin. Ihania kuvia kaikki. Osa kuvista on blogeissa jo aiemmin vilahteneita, mutta suurin osa ihan uusia kuvakulmia ja miljöitä.

Kuvien aiheet mukailivat myyntitilastoja. Super suositut L:a Bruket -tuotteet, musta5101 tiskiharja ja House Doctor metallilankakori vilahtelivat useimmissa kuvissa. Tyylikkäitä keittiöitä kaikki ja kivasti tuo mustanpuhuva L:a Bruket näyttää istuvan erilaisiin pintamateriaaleihin ja sävyihin.

Kuva 1


Kuva 2
Kuva 3


Kuva 4

Myös the Organic Companyn keittiötekstiilit vilahtelivat monissa kuvissa. Nämä suoralinjaisesti muotoillut, sertifioiudsta ja korkealuokkaista luomupuuvillasta valmistetut tuotteet on otettu hyvin vastaan suomalaisissa kodeissa. 

Kuva 5

Kuva 6

House Doctor metallilankakoreja oli käytetty muissakin huoneissa säilytyskorina. Ne sopivatkin todella kivasti kylpyhuoneen pyyhkeille tai vaikkapa leluille. Lelukuva on tosin Cillan omasta kuva-arkistosta ja ei luonnollisestikaan ollut mukana arvonnassa.

Kuva 7


L:a Bruketit ovat valoittaneet myös suomalaisten kylpyhuoneet. Alla olevan kylpyhuonekuvan lähettänyt asiakas kertoi, että huumaavan tuoksun lisäksi ylellisillä nestesaippuoilla puhdistuu myös epämiellyttävät kalan- ja sipulin tuoksut käsistä. 

Kuva 8

HK Livingin nappinaulakot ovat saavuttaneet jo kestosuosikin maineen ja niistäkin tuli ilahduttavan monta kuvaa. Naulakko-ominaisuuden lisäksi niillä saa helposti ilmettä kotiin. Naulakoissa vilahteli kivasti myös Cilla's valikoimasta ostettuja Becksöndergaard huiveja ja Mifukon kauniit puuhelmet. Niitä, kuten kaikkia muitakin webshopin tuotteita on nyt myös nähtävillä Keravan putiikilla.

Kuva 9

Kuva 10

Kuva 11

Lasipulloista on myös moneksi ja alla olevissa kuvassa keltaisten lasipullojen väritys pääseen valloilleen kauniissa valaistuksessa hortesian oksan kanssa. 

Kuva 12

Kuva 13

Lopuksi vielä kuva ihanan rohkeasta asiakkaastamme, joka kuvasi itsensä Becksöndergaard Laughing Skulls huiviin puettuna. Peace tyyny oli päässyt kivasti lepotuolia koristamaan mustan villahuovan kanssa. Reinotohvelit tuovat kontrastia trendikkäälle paljettityynylle. 

Kuva 14

Kuva 15

Kuvien avaaminen oli todella antoisaa ja palkitsevaa kauppiaalle, joka useasti miettii lähetyksiä pakatessaan niiden lopullista kotia ja ihmisiä, jotka tuotteet ovat tilanneet. Kaikki kuvat olivat ehdottomasti lahjakortin arvoisia, mutta vain yksi sellainen oli jaossa. Arvonta suoritettiin perinteisin keinoin, nimilappua kulhosta nostamalla.

Voittoarpa osui kuvan numero 10 kuvaajalle ja hänelle on ilmoitettu henkilökohtaisesti voitostaan.
Suurenmoiset kiitokset vielä kertaalleen kisaan osallistuneille.

Sinulla on nyt myös mahdollisuus osallistua arvontaan. Äänestämällä mieleistäsi tämän postauksen kuvaa voit voittaa uuden Compagnie de Provence tuotesarjan tiski- ja yleispesuaineen kotiisi toimitettuna. Äänestys tapahtuu kommentoimalla suosikkikuvaasi tähän postaukseen 31.8. mennessä. Kuulisimme mieluusti myös perusteluitasi valinnastasi. Onko kuvassa kenties suosikkituotteesi vai herättääkö kuvaus miljöö sinussa ihastusta. Täältä pääset tutustumaan kuvien tuotteeisiin.

Aurinkoisen energistä keskiviikkoa kaikille!15 kommenttia:

 1. Kuva 12 on suosikkini.
  Tykkään pullon muodosta ja väristä...upea...:)

  VastaaPoista
 2. Kai se on pakko omaa kuva äänestää. Oma koti on oma kuitenkin. :) Eli numero 10. Ja vielä piti mainita, että mieskin kehunut LA:Bruketin saippuoita, juuri siitä, että parhaiten lähtee kalanhaju.

  Lattiat pesen LA:Bruketin tiskipesuaineella> sitruunaruoho ja rosmariini. Poistaa aivan älyttömän hyvin tahrat ja kodissa tuoksuu sen jälkeen ihanalta. tiia68@gmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei pidä osallistua mihinkään ennen aamukahvia. Eli kuva numero 8 :) 10 oli edellisen arvonnan voittaja.

   terv. Aamu-uninen. :)

   Poista
 3. Tosi kiva kamppis, hyvä Cilla!

  Tuo kuva 12 sykähdyttää yksinkertaisuudellaan ja kauneudellaan.

  VastaaPoista
 4. Kuva 9. En ole ennen näihnin törmännyt ja on tosi kiva idea ja hyvä toteutus.
  Nayttävät mukavilta ja sopisivat myös itselle käyttöön

  VastaaPoista
 5. Annan ääneni kuvalle nro 13; valotus, sommittelu, yksinkertaisen kaunis kuva.

  VastaaPoista
 6. Kuva 9. :yksinkertaisesti tyylikäs

  VastaaPoista
 7. Kuvassa 11 on jotain mystistä ja hienosti vangittu asetelma.

  x_unrated at hotmail.com

  VastaaPoista
 8. Kuva 12. Yksinkertaisuus on tyylikästä.

  mariestrange(at)hotmail.com

  VastaaPoista
 9. Mukana arvonnassa. Kuva nro. 13 - kuvassa on mielestäni ihana tunnelma.

  VastaaPoista
 10. Annan ääneni kuvalle nro 1. Aivan ihana värimaailma!

  VastaaPoista
 11. Olipas täällä vallan ihania kuvia!

  Minä annan ääneni kuvalle nro 7, siinä on jotain mukavan tyylikästä!

  VastaaPoista