Resepti on osa Cilla'sin, Keinuhongan lihatilan ja Ravinteli Huberin yhteiskeitosta, josta on kerrottu lisää sarjan ensimmäisessä osassa: Parempaa grilliruokaa kauniimpaan arkeen, osa 1. Kuvissa käytetyy Mateus-astiat ovat Cilla's webshopin valikoimista: Cilla's Mateus.
Naudan flank steak ja
kanamuna-perunasalaatti
600 g flank steakia
Suolaa ja mustapippuria myllystä
Varhaisperunoita
Kananmunia
Tilliä
Ota flank steak ajoissa huoneenlämpöön. Mausta liha suolalla
ja mustapippurilla. Grillaa hyvä väri
lihan pintaan. Jatka lihan kypsentämistä uunissa, kunnes sisälämpötila on 59
astetta. Kääri liha folioon ja anna
vetäytyä vähintään varttitunnin ajan.
Keitä varhaisperunoita ja kananmunia (8minuuttia) valmiiksi.
Kermaviilikastike
1tlk kermaviiliä
Pieni nippu tilliä
½ sitruunan mehu
0,5tl sokeria
1tl suolaa
Ripaus mustapippuria myllystä
Hienonna tilli ja sekoita kaikki kastikkeen ainekset
keskenään sekaisin. Jätä kastike tekeytymään jääkaappiin.
Leikkaa juuri keitetyt varhaisperunat puoliksi ja murskaa kananmunat
reiluina paloina perunoiden sekaan. Mausta tillillä. Annostele lautaselle
naudan flank steakia, kananmuna-perunasalaattia ja kermaviilikastiketta.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti