sunnuntai 29. syyskuuta 2013

Lepopäivän tunnelmia

Sunnuntai on virallinen lepopäivä ennen huomenna alkavia kilpailuja. Kävimme tänään ajamassa kisojen siirtymäreittejä ja katsomassa maastokokeiden kuvauspaikkoja valmiiksi. Eilen vietettiin kisojen virallisia avajaisia.

Suomalaisten iloa avajaisseremoniassa!


Suomalaisten toivomaa sadetta ei ole saatu vieläkään, muutamaa aamulla satanutta pisaraa lukuunottamatta. Kisasta odotetaan rankkaa pölisevän kuivan maaston takia. Päivä on ollut eilisen kaltainen, eli kovin sumuinen ja kostea. Sadetanssit siis jatkukoon.Maastokokeiden yhteyteen rakennetaan kahvilapisteitä ja bajamajaryppäitä alkaa näkyä monissa paikoissa. Jännittävää nähdä, millainen tunnelma pätkillä on täkäläisissä kisoissa. Minua taitaa vähän jännittää muutenkin huomenna alkavat kisat. Siippa sensijaan tuntuu ottavan tilanteen rennon humoristisesti. Ainoa jännittävä asia on kuulema se, kuka mahtaa tulla kakkoseksi. Leppoisaa sunnuntaita!

2 kommenttia:

  1. Kiitos kun jaoit tunnelmat meidän kanssamme! Miten teillä meni?
    /Anu

    VastaaPoista
  2. Kiitos Anu, kun kävit kommentoimassa! :) Reissu meni oikein mallikkaasti. Sardinia on todella kaunis saari ja sinne pitää päästä vielä joskus uudestaankin. Sitten keskitytään rantoihin, ruokaherkuihin ja shoppailuun! Nyt kaiholla katsoin autonikkunasta häikäisevän kaunista, emeraldin värisenä hehkuvaa merenrantaa ja lukuisia kenkäkauppoja. :)

    VastaaPoista