torstai 4. huhtikuuta 2013

Kodin kevätuunaus ja postimaksut 0€

Cilla's webshopissa ollaan keväisissä tunnelmissa. Yksi selvimmistä merkeistä on tarve siivota talven pölyt huushollista pois. Hihat on kääritty ja siivoustoimet ovat täysillä käynnissä. Koti kaipaa siivoamisen lisäksi uutta ilmettä.

Maison Bellen ekologiset puhdistusaineet ovat kauniita ja myös tuoksuvat taivaalliselle. Vai mitäs tuumitte tästä kurkuntuoksuisesta Spring yleispesuaineesta? Maison Belle sarjaan on tulossa täydennyksiä ja uusia tuotteita lähipäivinä.

Maison Belle Spring yleispesuine 7,90€ ja Iris Hantverk limenvihreä siivousliina 7,90€.

Kylpyhuoneen ilme piristyy uusilla pyyhkeillä, saippualla ja kylpyharjalla. The Organic Companyn rice weave froteepyyhkeet ovat ihanan pehmeää sertifioitua luomupuuvillaa. L:a Bruketin ekologiset kylpysaippuat antavat puhtaan ja pehmeän ihon lisäksi aromaterapiaa suihkun yhteydessä. Iris Hantverk kylpyharja on tehty hevosenjouhesta ja öljytystä tammesta. Tuotteiden valmistuksesta vastaavat näkövammaiset käsityöläiset.

the Organic Company Rice weave froteepyyhkeet alk. 23€, L:a Bruket kylpy- /käsisaippua 19,50€ ja
Iris Hantverk kylpyharja 21,90€.
Keittiön kevätsiivoukseen saa vauhtia uuden tiskiharjan, -rätin ja raikkaan tuoksuisen tiskiaineen avulla.  Musta5101-tiskiharja on ekolgisuutensa lisäksi todella kaunis tiskiharja. Harjaosa valmistetaan hevosenjouhesta ja varsiosa kierrätetystä muovista. Musta5101 -tiskirätti on bambukuitua ja todella mukava käyttää. Molemmat tuotteet valmistetaan kokonaan Suomessa. L:a Bruket sitruunaruoho ja rosmariini -tiskiaine on yksi Cilla'sin suosituimmista myyntituotteista!

Musta5101-tiskiharja 9,50€,  bambukuituinen Musta5101 -tiskirätti 7,50€ ja
L:a Bruket sitruunaruoho ja rosmariini -tiskiaine 16,90€.

Oleskelutilojen tunnelmaa on helppo tuunata kivoilla sisustusjulisteilla ja -korteilla. Cilla's webshopista löytyy useita erilaisia. Valikoiman uusimpia ovat hollantilaisen Paqhuisen mustavalkoiset ihanuudet. Julisteet sopivat suoraan esimerkiksi IKEAN Ribba -kehyksiin. Cilla's myy näitä ainoana jälleenmyyjänä Suomessa!


Home is where the heart is -juliste
40x50cm 29,50€
Do small things with great love- juliste
40x50cm 29,50€


Paqhuise postikortit 7,90€ / 3-kortin setti

Pirteät säilytyskorit ovat hyvänä apuna kevätsiivouksessa. Tavaroiden järjestäminen omiin koreihinsa tekee ihmeitä kodin yleisilmeelle. Mitähän kaikkea näissä koreissa voisikaan säilyttää? HK Livingin koreja on kolmea eri kokoa kahdessa eri mallissa. Korien ilmettä piristää valkoiseen maaliin dipattu pohja.

HK Living kori 19,90€

HK Living kori 14,20€


Cilla's webshop tarjoaa kevään kunniaksi postikulut kaikkiin yli 50€ arvoisiin tilauksiin. Tarjous on voimassa 15.4. asti ja aktivoituu syöttämällä koodi: KEVÄTSIIVOUS kassalla. Tervetuloa shoppailemaan!

Tästä pääset ostoksille!

Mites on, joko teillä on kevätsiivous meneillään? Entä tuleeko tehtyä kevätilmeen muutoksia kodin sisustuksessa? Oletteko jo hankkineet jotain kivaa uutta kotiin?

Reipasta loppuviikkoa!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti