tiistai 16. huhtikuuta 2013

Kivempaa tiskausta

En tiedä voiko kukaan oikeasti väittää että tiskaaminen olisi kivaa. No kivempaa siitä ainakin tulee mukavilla välineillä.

Mustat kaunottaret poseeraavat Paqhuisen lahjapaperista kehystetyn taulun kanssa!
Cilla's webshopissa on myyty paljon ekologisia Musta5101 tiskiharjoja sekä Musta5101 bamburättiä. Usein pakettiin sujahtaa mukaan myös L:a Bruketin sitruunaruohon ja rosmariinin tuoksuinen tiskianepullo. Eikä ihme, nämä upeat tuotteet tuovat tiskaukseen ihan uuden ulottovuuden. Niitä ei myöskään kannata piilotella tiskikaappiin. Ne näyttävät todella hyvältä paraatipaikalla altaan reunalla!

Cilla's tekee yhteistyötä Rouva Jonesin Kotona -blogin kanssa. Rouva Jones on myös näiden tuotteiden fani ja postasi niistä tänään: klik. Kiitos Rouva Jonesille jälleen kauniista kuvista ja postauksesta!

Harja on tehty hevosenjouhesta ja se tuntuu kivan pehmeältä tiskatessa. Minua se kummastutti hieman ensin, mutta nyt en raaskisi luopua siitä ollenkaan. Harja on konepestävä ja sen voi myös päiviensä päätteksi lähettää takaisin valmistajalle, joka ottaa varsiosan uusiokättöön.

Tästä pääset ostoksille: Cilla's Syömään!



Jokaiseen pakettiin lähtee paljon lämpimiä ajatuksia mukaan. Millaiseenhan kotiin ovat menossa? Mitähän tarinota ne kuulevat tiskauksen yhteydessä? Toivon, että niistä on uusille omistajilleen paljon iloa.

Tuotteet valmiina paketointiin ja matkalle uuteen kotiin!
Kertokaahan omia kokemuksianen näistä? Oletteko pesseet niitä koneessa? Entä miltä tuntuu tuo pehmeä luonnonharjas tiskatessa? Vai oletteko sitä mieltä, ettei muoviharjaksista tiskiharjaa voi korvata luonnonharjaksisella? Kuvatkin olisivat kivoja, niitä voitte lähettää minulle sähköpostilla: cilla@cillas.fi tai postata niitä suoraan Cilla's Facebooksivuille. Kivaa arki-iltaa kaikille!

4 kommenttia:

  1. L:A Bruketin pakkaukset on mun mielestä tosi hyvännäköisiä, ja tiskiaine tuoksuu ihanan luonnollisen raikkaalta.

    Blogissani on sattumalta juuri viimeisimmässä postauksessa kuva L:A Bruketin tiskiaineesta :)

    Blogin osoite on www.pompeli.blogspot.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Pömpeli kommentista! Kivalta näytti sinun blogisi ja kuvasi. :) Onkohan käsintiskaus tekemässä uutta tuloaan kun se on näin paljon esillä? :)

      Poista
  2. Voisi kuvitella, että luonnonharjas on paljon kestävämpi käytössä. :)

    VastaaPoista
  3. Taru, uskon että se on myös kestävämpi. Mustaharjas on myös ovelasti pitkäikäisempi vaaleaa, kun silmä ei näe likaantumista. ;) Ennakkojännittämisestäni huolimatta se kesti myös astianpesukoneen pesun hienosti. Kivaa, kun kävit kommentoimassa! :)

    VastaaPoista