sunnuntai 28. heinäkuuta 2013

Bambua kotiin

Onko sinun kodissasi bambuisia esineitä tai tekstiilejä? Tiesitkö, että bambu on erittäin ekologinen materiaali? Bambu kuuluu oikeasti heinäkasvien sukuun ja sen ekotehokkuus perustuu mm. sen nopeaan kasvuun. Bambu kasvaa jopa kolmessa kuukaudessa täyteen korkeuteensa.

Se on myös helppo kasvi, eikä vaadi juurikaan hoitotyötä. Se kasvaa vaatimattomallakin maaperällä, eikä se siksi vaadi juurikaan lannoittamista, eikä torjuntamyrkkyjä kasvaakseen terveenä. Se sitoo myös tehokkaasti hiilidioksidia itseensä, mikä lisää sen ekologisuutta.Bambun lisääntynyt käyttö tuo säännöllisiä palkkatuloja yli 2 biljoonalle ihmiselle maailmassa. Sen monikäyttöisyyden vuoksi siitä valmistetaan kaikkea leikkuulaudoista laskimiin. Cilla'sin valikoimista löytyy bambuisia säilytyskoreja, valaisimia, veitsiä, vateja, korurasioita ja pyyheliinoja (bambu-puuvillasekoitetta).


Cilla'sissa alkoi tänään Bambu-viikko. Keräsimme kaikki bambu-tuotteet Bamboo -nimiseen kategoriaan klik ja annamme kaikista kategorian tuotteista 15% alennuksen 28.7. - 4.8. välisenä aikana. Syötä tarjouskoodi BAMBOO kassalla aktivoidaksesi alennuksen. Tervetuloa ostoksille!

Muistattehan myös osallistua Vamppina New Yorkissa arvontaan täällä: klik! Voit voittaa upean ekoluksustuoksun itsellesi! Ekologisesti fiksua sunnuntaita kaikille!

4 kommenttia:

 1. En tiennytkään bambun ekologisuudesta, aina oppii.

  VastaaPoista
 2. Kiitos Elsa! Tässä on vain pintaraapaisu aiheesta (en halunnut kirjoittaa tainuttavan pitkää stooria), mutta netistä löytyy paljon lisää aiheesta.

  VastaaPoista
 3. hyvää sunnuntaita sinnekin! tänään vihdoin päästiin käymään pernajassa (vaikka tässä vieressä asutaankin) ja mikä ihana pihapiiri ja kahvila siellä olikin!kakuilla herkuteltiin ja juttua riitti kun karjalalaiset kohtasivat!olisipa ollut hauskaa törmätä,mutta olet kuulemma keskiviikkona vasta tulossa.varmasti käymme uudelleen!

  VastaaPoista
 4. Hei Mira ja kiitos viestistäsi! Onpa harmi, etten osunut paikalle eilen, mutta mukavaa kuulla, että olitte viihtyneet. Kiitos käynnistäsi ja toivottavasti seuraavalla kerralla tavataan!

  VastaaPoista