maanantai 8. heinäkuuta 2013

L:a Bruket huulivoide ja arvonta

Saimme viime viikolla uusia L:a Bruket tuotteita Cilla's webshopiin. Valikoima täydentyi huulivoiteella ja tuoksukynttilöillä. Kynttilät on pakattu kauniisiin lasipurkkeihin ja niitä löytyy sekä greipin että laventelin tuoksuisina. Raaka-aineina on käytetty luomulaatuista soijavahaa ja eteerisiä öljyjä.


Huulivoiteen pohjana on käytetty manteliöljyä ja siihen on lisätty mehiläisvahaa, kookosöljyä ja E-vitamiinia. Eikä sitten muuta. Se on siis todella luonnonmukainen tuote, eikä sisällä synteettisiä ainesosia, kuten mineraaliöljyä tai parabeeneja.


Voide kosteuttaa ja ravitsee todella hyvin kaesäauringon kuivattamia huulia. Hoitavuudestaan huolimatta se on tarpeeksi ohut ja imeytyy nopeasti ihoon. Siitä ei myöskään jää epämielyyttävää kalvoa huulien pinnalle, minkä ansiosta huulet pysyvät hyvässä suuteluvalmiudessa!Huulivoide on ollut nyt parin päivän ajan kovassa käytössä työpöydällä. Näppärän kokonsa puolesta voidepuikko voisi toimia myös käsilaukkukokoisena yleisvoiteena. Kynsinauhoja ei tule koskaan rasvattua liikaa ja kuivat kyynärpäät tarvitsevat myös joskus ylimääräistä kosteutusta.

Cilla's-taustatiimi oli tästä uudesta tuttavuudesta niin innoissaan, että päätimme arpoa yhden huulivoiteen. Kuulisimme mielellämme siitä, miten olet löytänyt tiesi Cilla's-blogiin tai webshopiin. Arvonta suoritetaan kaikkien kommentoijien kesken 15.7. aamupäivästä ja osallistumisaikaa on 14.7. klo 24.00 asti.

Upeaa heinäkuista viikkoa kaikille ja lämpimästi tervetuloa kaikille uusille lukijoille!

16 kommenttia:

 1. Facebookin kautta. Mielestäni tuli mainos tai sitten joku bloggaaja suositteli. Pidempään olen jo seurannut kuitenkin. Ihania juttuja, joista itse asiassa nämä LA Bruketin juuri lemppareita!

  tiia68@gmail.com

  VastaaPoista
 2. Löysin tieni verkkokaupaan, kun etsin mustaa tiskiharjaa. Mukavaa alkanutta viikkoa!

  VastaaPoista
 3. facebookin kautta :) pkkirsi@suomi24.fi

  VastaaPoista
 4. Googletin L.A Brukettia joskus ja silloin päädyin näille sivuille :)) Eli mielenkiintoinen tuote sarja :) Ja aikas mukavan näköinen ulkoasukin purnukoilla...

  VastaaPoista
 5. Löysin webshopin kun etsin tietoa Maison Belle- ja Mateus-tuotteista. :-)

  VastaaPoista
 6. Facebookin kautta sivuillenne vahingossa eksymällä ja hyvä että eksyin :-) Kynttilät näyttävät ihanilta ja tuo luonnonmukainen huulivoide, wau! Eli osallistun arvontaan..

  VastaaPoista
 7. Minä löysin ensin blogiin ja sen kautta sitten myöhemmin verkkokauppaan :)

  VastaaPoista
 8. Facebookin kautta :)

  suszu_91@hotmail.com

  VastaaPoista
 9. Luonnonkosmetiikkajuttuja haeskellessani päädyin googlen kautta tänne blogiin, ihan uusi tuttavuus. :)
  sitruuna.unia@gmail.com

  VastaaPoista
 10. taisi olla että mrs jones-blogissa kerrottiin jostain sun webshopin tuotteesta ja löysin sitä kautta tänne blogiinkin ;)

  VastaaPoista
 11. Kiitos kaikille tähän asti kommentoineille! Onpa todella mukavaa kuulla, miten olette tänne Cilla'sin maailmaan eksyneet. Kiitos kun olette mukana!

  VastaaPoista
 12. En edes muista miten tai milloin olen päätynyt fanittamaan Cilla`sia facebookissa, mutta hyvä että olen, koska luonnonkosmetiikka kiinnostaa kovasti. Tuossa huulivoiteessa houkuttaa erityisesti sen sisältämä kookosöljy.

  VastaaPoista
 13. Nyt ei ole kyllä minkäänlaista varmaa mielikuvaa asiasta, että missähän olisin ensimmäisenä tutustunut; aika varmalla ehkä-sanalla vahvistettuna sanoisin että Rouva Jonesin blogin kautta.

  VastaaPoista
 14. Ellen ihan väärin muista niin Googlen kautta. Taisin hakea huivien kuvia, ettei jopa olisi ollut pääkallohuivien, ja sitä kautta päädyin ihastelemaan Cilla'sin tuotteita ja kuvia :)

  VastaaPoista
 15. Facebookin kautta minäkin löysin... :)

  VastaaPoista