lauantai 20. heinäkuuta 2013

Kure Bazaar

Töihinpaluu häämöttää jo monien mielessä ja on aika hemmotella itseään pienillä piristyslahjoilla. Cilla's webshopin valikoima täydentyy ensi viikon aikana upeilla Kure Bazaar kynsilakoilla. Ja minä en meinaa pysyä housuissani!

Tunnetko jo tämän brandin? Ranskalaisen tuotesarjan takana on eco-luksuskosmetiikan vaikuttajanimet Christian ja Lucile David sekä heidän hyvä ystävänsä, huippumalli Kartika Luyet. Kure Bazaarin tarina syntyi kun Kartika huolestui kynsilakkojen sisältämistä vahvoista kemikaaleista raskaana ollessaan. Luonnonraaka-aineista valmistettuja kynsilakkoja ei ollut markkinoilla ja Kartika sai vakuutettua yhdet Euroopan arvostetuimmista valmistajista mukaan kehitystyöhän.

Kaunis Kartika ammentaa muotimaailmasta inspiraatioita väreihin!

Prosessi ei ollut ihan helppo ja kehitystyössä selvisi, ettei 100% luonnonraaka-aineista olevaa kynsilakkaa voi toteuttaa niin, että se vastaisi tiimin laatukriteereitä. Lähes kahden vuoden sinnikkään tuotekehitystyön tuloksena syntyi kuitenkin mullistava tuoteinnovaatio. Ensimmäinen yli 80% luonnonraaka-aineita sisältävä, silti hyvin pysyvä, kiiltävä ja värit upeasti toistava kynsilakkasarja.

Kesän korallivärejä ja Kartika Gypsy-Style mallina

Kure Bazaar -lakkojen valmistuksessa ei käytetä vahvoja kemikaaleja, kuten formaldehydiä (säilöntäaine), tolueenia (liuotin),  dibutyyliftalaattia (denaturointiaine), tai synteettistä kamfeeria (hajusteaine). Koostumuksesta huikeat 85% on aitoja luonnonraaka-aineita, kuten puuvillaa, perunaa, maissia ja vehnää. Näiden avulla kynsiin tulee siveltyä ainoastaan myrkyttömiä ja kynnen omaa materiaalia kunnioittavia ainesosia. Lakan sisältämien synteettisten ainesosien (15%) ansiosta lakka kuitenkin kuivuu nopeasti, pysyy hyvin ja kiiltää todella kauniisti.

 

 


Ja sitten niistä väreistä Huoh! Voitte vaan kuvitella, miten meinasin mennä onnesta sekaisin päästessään valitsemaan Cilla's värivalikoimaa. Valikoimassa pitää olla ainakin ne klassiset punaiset, kuten Stiletto (se punainen, jota Catharine Deneuvekin on käyttänyt), Rouge Fiore tai Cherie. Sitten on se lähes mustanpunainen Scandal ja ärtsyn violetti Catwalk ja hehkuvan kirkkaan pinkki Kelly.

Itsestään selvästi sinne kuuluvat myös toinen toistaan upeammat oranssinpunaiset, kuten Bohemian, Afrika, Hippie Chic ja Urban14. Ai niin ja ne farkkusävyt, ne on oltavat ehdottomasti valikoimissa. Niin ja tietysti hyvä valikoima nudesävyjä ja syksyn trendivärejä kultaa ja pronssia. Odottakaas kun näette kaikki sävyt. Uskon, että teilläkin tulee oleman valinnan vaikeuksia.

Lakat saapuvat webshopille alkuviikosta ja ne ovat loppuviikon aikana esillä kaupassa. Lähiviikkojen aikana on tulossa myös paljon upeita huiviuutuksia BECKSÖNDERGAARD Copenhagenilta. Uskoisin, että näistä löytyy kivoja arjen piristyksiä töhinpaluuta ajatellen.

Iloista lauantaita kaikille!

Kaikki postauksen kuvat ovat Kure Bazaarin ja tekstiä on lainattu maahantuojan nettisivuilta. Ei kommentteja:

Lähetä kommentti