tiistai 2. heinäkuuta 2013

Monikäyttöinen L:a Bruket tiskiaine

L:a Bruketin sitruunaruohon ja rosmariinin tuoksuinen tiskiaine on ollut paljon esillä, eikä suotta. Tiskiaine on ekologinen, pakkaus erittäin kaunis ja tiskatessa saa aromaterapiaa kaupan päälle. Pesuainekauppiaana minun pitäisi markkinoida monia erilaisia aineita kodin eri tilojen puhdistamiseen. Kerron teille nyt kuitenkin salaisuuden. Tämä tiskiaine on minulla usein käytössä yleispesuaineena.


Pesin sillä juuri äsken keittiöntasot, laattalattiat, tammisen ruokailupöydän ja parkettilattiat. Laimennan sitä veteen yleispesuaineen tavoin ja pyyhin pinnat niille soveltuvilla liinoilla. Aine vie laatta- ja kivipinnoilta rasvalian tehokkaasti pois ja pesee myös puupinnat raikkaaksi. Tiskiaine on toki melkoisen vahvaa puupintojen säännölliseen käsittelyyn, mutta harvemmin käytettynä siitä ei pitäisi olla haittaa.

Parasta tässä on kuitenkin tuoksu. Sitruunaruohon raikkaus ja rosmariinin hieman lääkemäinen yrttisyys jättävät kodin ihanan raikkaaksi. Eukalyptuksella tiedetään olevan antiseptisia vaikutuksia ja minusta tuntuu siltä, että rosmariinin tuoksu vaikuttaa samalla tavalla puhdistavasti.Puhtaan kodin kunniaksi meinaan korkata juuri varastolle saapuneesta tuoksukynttilälähetyksestä yhden kynttilän. Ainoa murhe tuntuisi tällä hetkellä olevan se, etten osaa päättää laventelin ja greipin välillä. Kumpaa sinä haluaisit tuoksutella kodissasi tänään? Tiskiaineet ja tuoksukynttilät löytyvät täältä.

Ihanaista heinäkuun alkua kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti