sunnuntai 7. heinäkuuta 2013

Cilla's kesäpuodin terveisiä

Satoi ja paistoi ja sitten taas satoi ja pastoi. Sellainen oli eilisen säätila Pernajassa. Sade ei latistanut tunnelmaa, vaan puotipuksulla ja sen muksuilla oli mukava päivä. Asiakkaina kävi jo tutuksi tulleita, joka kesäisiä vieraita sekä ihan uusia paikalle eksyneitä. Kiitos kaikille vierailijoille. Verkkokauppias saa rutkasti uutta energiaa kasvotusten tapahtuvista asiakaskohtaamisista.

Äidin valmistamaa raparperikakkua kehuttiin kovasti. Lupasin muutamille vieraille julkaisevani reseptin, jos onnistun saamaan sen ongittua käsiini. Valitettavasti joudun tuottamaan tässä asiassa pettymyksen. Resepti kuuluu omena-toskakakun kanssa samaan, tiukasti varjeltujen salaisuuksien joukkoon. Yritän vielä myöhemmin uudellen, joten pysykäähän kuulolla!

Äitini on oikea kranssimestari! Tämä kesäinen kranssi oli valmistunut eilisen päivän kunniaksi.

Runkoruusut olivat upeassa kukassa.

Sadetynnyri sai täydennystä ja pionit
notkuivat hieman surullisina sadekuurojen jälkeen


Cilla's kesäpuodin valikoimiin tuli uusia tuotteita mm. L:a Bruketilta, Bloomingvilleltä ja Vanilla Flylta. Todella suosittuaja Becksöndergaardin puuvillaisia tähtihuiveja on vielä muutamia jäljellä. Kesäpuodista löytyy myös webshopista poistettuja tuotteita edulliseen ale-hintaan.

Puoti on avoinna joka päivä klo 10 - 18. Tervetuloa käymään Pernajassa!


Claus Porton ihanat kylpysaippuat ovat olleet kesäpuodin suosikkituotteita.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti