keskiviikko 3. heinäkuuta 2013

Saisinko ennustaa kädestäsi?

Ihana ystävättäreni oli saanut sisustusinnostuksen ja kävi juuri julisteostoksilla. Julisteita esitellessäni muistin tämän Vanilla Flyn kauniin printin. Tämä palmestry (palm reading) -juliste päätyi tänään meidän alakerran WC-tilaa koristamaan. Magiikka on aina viehättänyt minua ja tämä juliste tuo juuri oikeanlaista jännitettä huoneeseen. Ei sillä, että WC:ssä käymisessä olisi jotain maagista, mutta haluan luoda vierailleni tätä tunnelmaa.WC:n pöydälle päätyi myös Oisoioin kaunis, lakattu bambukorurasia, klik. Arvelen, että se luo vieraille kiusauksen avata ja kurkistaa sisälle. Leikittelin ajatuksella, että laittaisin sen sisälle jotakin yllätystä. Voisiko se olla joku mukava viesti ystäville? Tai laitaisinko sinne minttupastilleja ja hammastikkuja ameriikan hienostovessojen tapaan? Paras idea jäi vielä keksimättä ja sen sisälle sujahti House Doctorin laventelityyny, klikVanilla Flyn julistevalikoimassa on paljon muitakin kivoja printtejä, klik. Ne ovat kohtuullisen hintaisia ja sopivat näppärästi Ikean standardikokoisiin kehyksiin. Niillä saa helposti vaihdettua ilmettä ja tunnelmaa sisustukseen. Mikä niistä on sinun suosikkisi? Entä mitä sinä sujauttaisit tuohon korurasiaan?

Maagista keskiviikkoiltaa!

2 kommenttia:

  1. Voih, olisin niin ennustuksen tarpeessa - on niin valtavasti maailmankyljen kokoisia kysymyksiä mieli täynnä... kaikki ihania sellaisia, mutta saisikin ennustajaeukon varmistuksen kaikesta ihanasta mitä tuleman pitää;) Mutta nyt, nautitaan hetkestä, joka on just about maailman paras!

    VastaaPoista
  2. Kiitos Live at N-town, kun piipahdit kommentoimassa! Ennustuspallot pitäisi olla kaapissa itse kullakin, mutta sehän on just elämässä ihanaa. Kun osais vaan nauttia niistä kysymyksistä ja jaa juu juurikin tästä hetkestä. Ihanaa suomilomaa sinulle ja perheellesi!

    VastaaPoista