Tämä postaus on jatkoa Keinuhongan lihatilan, Ravinteli Huberin ja Cilla'sin kesäiselle yhteistyöhankkeelle. Aikaisemmat postaukset ja reseptit löytyvät täältä: osa 1 ja osa 2.
Kolmannessa annoksessa tarjoillaan huolellisesti valmistettua entrecôtea papusalsan kanssa. Mehevä makuyhdistelmän viimeistellään grillatuilla terttutomaateilla. Annos tulee kauniisti esille Mateuksen harmaalta osterilautaselta ja punaviinilasiksi sopii täydellisesti Riedelin O-sarjan Cabernet viinilasit. Nämä jalattomat viinilasit sopivat tiskikoneen kestävinä muutenkin kesäisen huolettomaan kattaukseen. Astiakauppaan pääset täältä: Cilla's / katetaan kauniisti.
Kolmannessa annoksessa tarjoillaan huolellisesti valmistettua entrecôtea papusalsan kanssa. Mehevä makuyhdistelmän viimeistellään grillatuilla terttutomaateilla. Annos tulee kauniisti esille Mateuksen harmaalta osterilautaselta ja punaviinilasiksi sopii täydellisesti Riedelin O-sarjan Cabernet viinilasit. Nämä jalattomat viinilasit sopivat tiskikoneen kestävinä muutenkin kesäisen huolettomaan kattaukseen. Astiakauppaan pääset täältä: Cilla's / katetaan kauniisti.
Grillattu rotukarjan
entrecôte, papusalsa ja
grillatut terttutomaatit
Ota liha hyvissä ajoin huoneenlämpöön. Valmistele ensin papusalsa ja jätä se maustumaan jääkaappiin. Grillaa tomaattitertut hiilloksen alkuvaiheessa ja liha vasta viimeiseksi. Jos käytätä kaasugrilliä, voit grillata tomaatit lihan grillauksen yhteydessä grillin reunalla.
750 g rotukarja entrecôte
Halkaise liha pituussuunnassa tasaisemman kypsyyden
saamiseksi. Suolaa ja pippuroi huoneen lämpöiset entrecôte palat. Grillaa hyvä
väri lihan pintaan ja siirrä palat uuniin, kunnes sisälämpötila
on 59 astetta. Anna vetäytyä foliossa vähintään varttitunnin ajan. Leikkaa liha kauniiksi siivuiksi.
on 59 astetta. Anna vetäytyä foliossa vähintään varttitunnin ajan. Leikkaa liha kauniiksi siivuiksi.
Papusalsa
2tlk papusekoitusta
Kourallinen basilikaa
Loraus oliiviöljyä
Valkoviinietikkaa
Ripaus suolaa
Sekoita varovasti leikatut basilikat ja mausteet papujen
kanssa sekaisin. Anna tekeytyä vähintään tunnin ajan jääkaapissa.
Grillattua terttutomaattia
Terttutomaattien oksia
Pistele tomaatteihin terävällä veitsenkärjellä pieniä
reikiä. Grillaa tomaattitertut nopeasti hiilloksen alkuvaiheessa tai kuumassa
kaasugrillissä.
Annostele lautaselle ensin papusalaattia ja asettele entrecôte-siivut ja terttutomaatinoksa papusalsan päälle. Nautiskele heinänoksa korvan takana kesästä riemuiten!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti